De top 5 onmisbare Diamond Painting Accessoires!
Diamond painting is natuurlijk een fantastische hobby. Het helpt goed tegen stress, maakt je kalm en laat je de drukke wereld om je heen even helemaal vergeten! Goed om te weten is dat wanneer je bij Happy Painting een diamond painting kit besteld, je uiteraard een complete kit krijgt zodat je direct van start kan gaan. Maar toch zijn er nog meer accessoires waarvan je bijna zou zeggen dat deze onmisbaar zijn! Dit is onze top 5.
NUMMER 5 | CANVAS MAGNEETJES

Met deze super handige magneetjes blijft je canvas en beschermfolie altijd op zijn plaats! Plaats het kopje op een plek waar je de folie vast wilt laten zitten en plaats op de achterkant van het canvas de magneet die erbij hoort. Je hoeft dus geen bakjes, pennen, boeken, bekers, of wat je ook gebruikt, meer op je painting te zetten om het op zijn plek te houden. En ze zien er nog leuk uit ook!


Bestel hier de Canvas Magneetjes!NUMMER 4 | OPBERGBOX (28 DELIG)

must have voor Happy Painters! Deze handige opbergdoos met maar liefst 28 potjes is de perfecte accessoire om je steentjes in te bewaren.

De potjes zitten per 4 stuks aan elkaar (handig voor wanneer je van één kleur meerdere potjes nodig hebt) met deksels die vastklikken. Extra beveiligd want je krijgt ze alleen open door met duim en wijsvinger de zijkanten in te duwen. Nooit meer een oeps-momentje dus! De hele box is transparant en maakt het gemakkelijk de juiste kleur snel terug te kunnen vinden.


Bestel hier de Opbergbox!NUMMER 3 | WASHI TAPE

Ben jij dat buitenste randje van de plaklaag, dat altijd vol raakt met stof en haren, ook zo zat? Of werk je graag in delen en zoek je iets wat je veilig op je painting kunt plakken om secties te maken? Maak dan gebruik van ons super handige Washi Tape. Het materiaal is gemaakt van rijstpapier en dat heeft een aantal voordelen; het is namelijk makkelijk te scheuren, simpel te verwijderen en je kunt er ook op schrijven! Wil je meer weten over de tape en hoe je het precies kunt gebruiken? Lees dan deze blog.

Bestel hier de Washi Tape!NUMMER 2 | DE LED VERLICHTINGSPLAAT

Soms heb je een canvas voor je met veel donkere symbolen. Dit kan omdat het bijvoorbeeld een ontwerp met een landschap is, of misschien wel een spannende cartoon afbeelding. Deze symbolen worden dan moeilijk te lezen.

Of wil je lekker in de avond aan de slag gaan? De zon is dan al onder, waardoor het te donker is om het canvas goed te kunnen zien. Een felle lamp er boven zetten heeft geen zin, dit gaat alleen maar reflecties geven. De LED verlichtingsplaat is dé oplossing voor dit soort problemen! Er zitten drie verschillende licht standen op en zo heb je altijd de juiste hoeveelheid licht in elke situatie. Wil je meer weten over deze top accessoire? Klik dan hier!


Bestel hier de LED Verlichtingsplaat!NUMMER 1 | DE ERGONOMISCHE PAINTING PEN

Als je zoveel paint als dat wij bij Happy Painting doen moet je deze pen eigenlijk wel in huis hebben. We kennen allemaal het standaard painting pennetje wat in elke kit zit. In principe niks mis mee en is ook fijn om mee te werken, maar wanneer je al gauw een aantal uurtjes bezig bent merk je toch dat je last kunt krijgen. 

De naam van deze pen zegt het al, ergonomisch, dus speciaal ontwikkeld om optimaal te functioneren. Je zult dus niet snel last krijgen van pijnlijke vingers of handen. 

Naast dit enorme voordeel zien de pennen er ook nog eens prachtig uit! Zeker een waardevolle aanvulling aan je diamond painting kit.


Bestel hier de Ergonomische Painting Pen!

Wat is jouw top 5 painting accessoires? Laat hieronder een reactie achter!

AccessoiresdiamondpaintingAccessoirespakketDiamondpaintingaccessoiresHappypaintingHappypaintingtips

8 reacties

A soorsma

A soorsma

Mijn exman heeft 2x bestelt voor mij. Bij de 1ste foto die ik gemaakt heb zat code happy15. Ik heb dit niet gekregen bij de 2de foto hoe kan dat letty soorsma

Harma Polman

Harma Polman

Mijn favoriete accessoire is een grote loep met verlichting, die ik op mijn werk kan zetten of om mijn nek kan hangen. Zonder dat zou ik niet kunnen painten. Mijn painting plak ik vast op de ondergrond met schilders-tape. Ik heb ook een paar pennen waarin je meerdere steentjes kan doen van een andere firma.. Maar de randen daarvan zijn zo dik, dat je de steentjes niet kan laten aansluiten. Ik ben benieuwd hoe dat is met de pennen van Happy Painting.

Stevens

Stevens

Ik ben echt verslaafd aan het geraken van Daimond painting. Moet er minstens elke dag 2/3 mee bezig kunnen zijn. Dan heb ik rust in mijn hoofd en bestaat de wereld even niet. En dan stukje bij beetje het prachtig schilderij zien te voorschijn komen. Mijn zus is er even verzot op . Een must voor iedereen die even de tijd wil ontsnappen aan het jachtige leven.
Groetjes Stevens May

Joke Bosman

Joke Bosman

De lichtpad en de ergonomisch pen zijn hele fijne accessoires en ik ben er heel blij mee. Het op bergdoosje is ook heel erg fijn.
Ze zijn zeker een aan rader.
De ergonomisch pen is heel fijn omdat ik artrose hebt
Groetjes Joke

Marijke

Marijke

De pen lijkt me handig en ze zien er leuk uit.
De afplaktape kan ook handig zijn.
Ik heb pas ervaring met 1 foto,
Wordt ongetwijfeld meer, zeker tegen de wintertijd.

Josephina

Josephina

Ik ben even tijd gestopt met painting te doen .wegens mijn gezondheid. Ik hoop snel weer te beginnen.

Marleen Sturbaut

Marleen Sturbaut

Heel aantrekkelyk en handing, sommige artikelen, ik onthou het voor de toekomst

ria pakvis

ria pakvis

tijdje geleden een bestelling geplaatst met o.a. een pennenbakje, ik wilde hier meer van bestellen maar zie ze niet meer helaas. komt dit artikel nog terug? het is een leuk kadodingetje.

Laat een reactie achter