Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Waarom je nooit meer zonder de LED Light Pad wilt painten!

Waarom je nooit meer zonder de LED Light Pad wilt painten!
Het liefst painten we dag en nacht, nietwaar? Maar wat als het lastig wordt om het verschil te zien tussen twee symbolen die erg op elkaar lijken? Of creëert de verlichting in je huis bepaalde schaduwen waardoor het moeilijk wordt om het raster te zien? 

Dan hebben we de perfecte oplossing die zeker niet mag ontbreken in jouw Happy Painting ervaring! Namelijk de LED Light Pad.

Light pads (of verlichtingsplaten) zijn licht van gewicht, super dun, verbruiken weinig energie en hebben drie verschillende LED-lichtstanden. Je dient het deel van de painting waar je aan werkt over de pad heen te schuiven en is dus makkelijk in gebruik. En omdat de pad zo dun is hoef je je geen zorgen te maken over vouwen in je doek. Maar het allerbeste van alles zijn de drie lichtinstellingen. Het maakt niet uit met wat voor soort kamerverlichting je werkt of welke kleur het canvas heeft, er is altijd een lichtinstelling om je te helpen de details te zien.

Elk van de drie lichtinstellingen op een lightpad heeft een groot doel. De laagste stand zorgt voor duidelijke symbolen en lijnen op je canvas bij extreem weinig licht. Als je namelijk te veel licht onder het doek door laat schijnen terwijl je in een hele donkere kamer zit, kan het contrast tussen het vele licht en de donkere omgeving de ogen vermoeien. Vergelijk het maar met wanneer je 's avonds je TV aanzet terwijl de lampen nog uit zijn. Ontzettend fel en vaak krijg je dan al snel last van je ogen of hoofd.

De hoogste lichtstand is geweldig als je wel veel licht om je heen hebt dat schitteringen en reflecties op het canvas veroorzaken. De lijmlaag is nu eenmaal niet helemaal dof en je zult hier hoe dan ook een keer mee te maken hebben. Soms zit je namelijk net bij een soort verlichting te painten waardoor het ineens lastig wordt om de lijnen en symbolen te zien, maakt niet uit vanaf welke hoek je gaat kijken, het is gewoon slecht te zien. Vooral wanneer je met vierkante steentjes werkt is dit erg belangrijk dat dit wel goed gaat. Veel licht helpt dus de schittering te doorbreken waardoor je painting veel helderder wordt!

Maar dan is er nog de middelste lichtstand. Waarom zou je die dan nodig hebben? Nou, daar is een eenvoudig antwoord op. Soms heb je net dat beetje extra licht onder je canvas nodig, zelfs bij perfect of slechts een beetje gedimd licht, om de symbolen duidelijk te zien. Er zijn ook Happy Painters die problemen hebben met hun gezichtsvermogen, waarbij het extra contrast een must is.

De middelste instelling is waarschijnlijk de instelling die het meest gebruikt wordt. Zeker wanneer je een fijne knutselkamer hebt en je graag paint met gedimd licht, gezellig wat kaarsjes aan hebt en je favoriete muziek op de achtergrond aan hebt staan om ultiem te kunnen ontspannen. Dan kan het extra beetje licht helpen net dat verschil te maken!Je komt het vast wel eens tegen; symbolen op je diamond painting die qua kleur ontzettend veel op elkaar lijken of dat het symbool zelf moeilijk te onderscheiden is van de ander! Je knijpt dan met je ogen om het verschil te kunnen zien, en je raad het al... Ontzettend vermoeiend en helemaal niet ontspannend, en dat is waar deze geweldige hobby natuurlijk voor is bedoelt. Voorbeeld: je painting heeft gelijksoortige groentinten maar die hebben ook nog eens het symbool 'S' en '8'. Zo lastig om het verschil tussen deze twee te zien! Wanneer je dan je LED Light Pad onder de painting legt worden deze symbolen ineens duidelijker en werkt het veel prettiger. 

Dus wanneer je denkt dat een bril je zal helpen met het beter kunnen zien van vage lijnen of symbolen op je canvas, dan heb je het mis. Het probleem zit hem namelijk in dat wanneer je alleen hulp van boven toevoegt, dit niet genoeg zal zijn. Wat je dus echt nodig hebt is licht van onder. 

Ook wanneer je een painting maakt met veel donkere kleuren komt de Light Pad goed van pas. Door de donkere kleuren kan het moeilijk worden om het raster/de scheidingslijnen te zien. Zoals we al eerder zeiden, zeker met vierkante steentjes is het echt nodig om deze lijnen goed te kunnen zien. Zonder die lijnen krijg je grote kieren tussen de steentjes of plak je ze zelfs scheef op het canvas. Met de Light Pad kun je de lijnen altijd zien, hoe donker de painting ook is!Natuurlijk zorgen wij bij Happy Painting ervoor dat jouw canvas de hoogste kwaliteit heeft en de lijnen en symbolen goed geprint, maar zelfs dan kan een beetje hulp van onder zoveel prettiger zijn. Dus heb je na het lezen van deze blog inmiddels de LED Light Pad al in je winkelwagentje? Dan ben je goed bezig! Nogmaals, deze onmisbare accessoire mag écht niet ontbreken tijdens het painten en daarom hebben wij de prijs blijvend verlaagd. Jij happy, wij happy.

comment {0 reacties

A
Ann calendar_today

Ben super tevreden van mijn Lightpad , gebruik is mooi beschreven in de uitleg.
Ik gebruik zelden stopcontact, wel zo’n powerbank(zeer goedkope versie) en werkt voor dagen.
Creatieve Groeten,
Ann

C
Coby calendar_today

Mijn eerste painting heb ik gemaakt zonder, maar toen zag ik een reclame voorbij komen met lightpad . Gelijk besteld en helemaal happy. Nu al ongeveer 30 paintings gedaan.
Vind het heerlijk, raad het iedereen aan 🙏❤️

H
Henny pols calendar_today

Ik vind de licht plaat ge welding kan beter zien.endan maak ik mooie projecten
Gr hpols

J
Jaya Felix calendar_today

Werk ook uitsluitend met het scherm. Prima

A
Ali Pool calendar_today

Ik mis geen dingen of iets dergelijks maar
ik mis bijna bij elke nieuwe canvas painting heel veel steentjes
of ze zitten er helemaal niet bij.

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x