Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Even voorstellen!

Ons verhaal

Welkom bij Happy Painting! Een plek waar we mensen eraan herinneren hoe belangrijk het is om te genieten van de kleine dingen en je eigen geluk te creëren in het dagelijks leven.

Wij vertellen je graag wat meer over Happy Painting, onze visie en over al onze unieke producten waar we al meer dan 350.000 klanten blij mee hebben gemaakt.

Het begon allemaal in 2017, wij kwamen toen voor het eerst in aanraking met Diamond Painting op een hobbybeurs in Nederland. Na een kort gesprekje met de standhouder die ons over deze fascinerende hobby vertelde, besloten we om het zelf eens te proberen en ons eigen meesterwerk met diamanten te creëren. We vonden het zo ontspannend en leuk om te doen! Diamond Painten is als een puzzel zonder het denkgedeelte; het stelt je in staat om je volledig te ontspannen en tot rust te komen, net zoals je zou doen tijdens je vakantie.

We hadden zo genoten van onze Diamond Painting ervaring op de beurs dat we besloten een paar Diamond Paintings te kopen en deze thuis te maken. Nadat ons eerste kunstwerk klaar was, volgenden er nog velen. Ook merkte we dat onze vrienden en familie steeds meer geïnteresseerd raakten in onze nieuwe hobby. Iedereen die begon met Diamond Painten ervaarde hetzelfde, Diamond Painten ontspande en gaf iedereen een gevoel van voldoening.

Dit is het moment dat we ons realiseerden: we gunnen iedereen deze geweldige (en verslavende!) hobby en willen dan ook zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Diamond Paintings.

Zo gezegd, zo gedaan. Een maand later verzamelden we meerdere Diamond Paintings uit verschillende winkels. We zochten naar interessante en unieke afbeeldingen en producten van hoge kwaliteit, helaas was dit geen gemakkelijke opgave.. De kwaliteit van de meeste Diamond Paintings was verre van perfect en dit maakte onze zoektocht moeilijk. We vonden niet wat we zochten, maar wilde ook niet opgeven! 

We besloten om het heft in eigen handen te nemen. Dit was het bescheiden begin van onze webwinkel Diamond Painting Wereld (eind 2018). We zijn begonnen als een kleine webwinkel vanuit huis. We hebben, uren, dagen, nachten besteed om te leren hoe je een webwinkel bouwt, hoe we de beste klantenservice konden geven en wat nou de beste kwaliteit Diamond Painting is. De weg van idee naar onze eerste Diamond Painting aankoop kostte ons ongeveer 3 maanden.

Die eerste maanden waren een echte achtbaan, maar we hebben veel geleerd en waren enorm gemotiveerd om door te gaan. Toen de eerste bestellingen binnenkwamen, waren we in de wolken! Hoe leuk dat we nu ook anderen kennis konden laten maken met deze geweldige hobby! 

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste Diamond Painting webwinkel in Nederland én België. Na veel onderzoek en veel verschillende leveranciers kun je nu bij Happy Painting terecht voor de hoogste kwaliteit Diamond Paintings. En ja: Daar zijn we heeeeeel trots op!

Maar hier eindigt ons verhaal nog niet...

Het uitgroeien tot de grootste Diamond Painting webwinkel van Nederland en België ging niet zonder slag of stoot. Één ding liet ons toch niet los en dat was de kwaliteit van de Diamond Paintings. We waren erover uit dat dit nóg beter kon en moest. We zetten onze zoektocht naar de perfecte leverancier voort, bezochten ontelbaar veel Diamond Painting leveranciers, en op een dag kwamen we in contact met een Diamond Painting leverancier die ons dit beloofde... We hebben de fabriek meerdere malen bezocht, paintings, steentjes, producten uitgetest en werken sinds die dag samen!

Het jaar hierna, 2019, ging het ons voor de wind en konden we niet enthousiaster zijn over de richting die ons bedrijf op ging. Onze missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met Diamond Paintings kreeg eindelijk vorm! Op dit moment hadden we meer dan 100.000 tevreden klanten en het aantal bleef groeien. Veel mensen maakten voor het eerst kennis met Diamond Painten via onze website. Onze klanten bleven terugkomen én vertelde ook hun vrienden en familie over Happy Painting! 

Na een tijdje besloten we dat we ons niet tot Nederland wilde beperken. In 2020 openden we een Duitse webwinkel, zodat we ook onze Ooster buren kennis konden laten maken met deze geweldige hobby. We hebben toen een Duits team aan boord gehaald om ervoor te zorgen dat onze internationale expansie succesvol zou zijn en dat was het!

In 2020 hebben we ook gewerkt aan een nog betere klantervaring. We introduceerden onze Happy Customers Values: onze klanten hebben een levenslange garantie op onze Diamond Paintings!

Niet veel later lanceerden we de Happy Painting Store, dit is onze internationale webwinkel die wereldwijd pakketjes verstuurd. Waar je ook bent of woont, iedereen kan nu genieten van deze geweldige hobby en van de beste kwaliteit Diamond Paintings. 

Onze visie is om het beste Diamond Painting merk ter wereld te worden. We geloven dat met hard werken en vastberadenheid alles mogelijk is. Als we ons bedrijf in één zin zouden moeten samenvatten, zouden we zeggen: We willen mensen een reden geven om te glimlachen!

Ga met ons mee op onze spannende reis en ontdek zelf waarom zoveel mensen verslaafd raken (op een positieve manier) aan Diamond Painten.

Happy Painting!

Heb je vragen over onze producten? Stuur ons een bericht op Facebook of stuur ons een e-mail via klantenservice@happypainting.nl

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x