Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Annemie en haar DPW ervaring!

Annemie en haar DPW ervaring!

Ik ga heel graag naar hobbybeurzen en daar heb ik voor het eerst diamond painting gezien. Ik vond dit maar niets en dus heb ik dit ook nooit gekocht.
Net voor het Corona-tijdperk ging ik eens koffie drinken bij mijn buurvrouw.
Aan haar muur hing een grote diamond painting van haar kleindochter met haar diamond painting paard. Echt knap ! En ik dacht ... misschien moet ik het toch ook eens proberen.

Daarna ben ik op het internet beginnen zoeken naar een webwinkel die dit verkocht. En zo ben ik bij Diamond Painting Wereld terecht gekomen.

Lang moest ik niet zoeken naar een onderwerp. Ons hondje... Nadat ik een leuke foto had gevonden, bestelde ik een canvas van 30x30 cm.

Plots bedacht ik dat dit misschien een te klein formaat zou zijn! Want hoe groter de maat, hoe meer ruimte er is voor detail en kleurverloop. Meteen een mailtje gestuurd en ik kreeg direct antwoord. De bestelling werd geannuleerd en ik kreeg een voorbeeld doorgestuurd van 30x30 cm en eentje van 40x40 cm.

Een grotere versie was inderdaad beter. De bestelling kwam niet lang daarna binnen.

Meteen begonnen! Benieuwd wat het zou geven... 

Ik ben met een klein hoekje begonnen. Ik heb gekozen om ronde steentjes te nemen omdat dit mijn eerste werkje ooit was.

Het vlotte meteen heel goed. De kleuren sorteren in van die kleine bakjes vind ik persoonlijk gemakkelijk om mee te werken. Toen ik ermee bezig was, heb ik meteen mijn visie moeten herzien:

DIAMOND PAINTING IS WEL DEGELIJK HEEL PLEZANT! 

Wat mij vooral verbaasde is dat dit zeer ontspannend is om te doen. Ik dacht eerst dat je er stress van zou krijgen om al die steentjes daarop te krijgen. Maar niets is minder waar! Dus werd er ijverig “steentjes geplakt”.

   

Het resultaat is mooier dan verwacht vind ik zelf, deze diamond painting met hond Soms lees je dat mensen verwonderd zijn als er “paarse” steentjes in een zwarte snuit van een dier zitten. Ook ik vond dat raar, maar als je het eindresultaat ziet dan kloppen die kleuren echt wel. In deze blog lees je daar meer over.

Om het geheel op te hangen heb ik een magnetische lijst gekocht. Heel gemakkelijk in gebruik en nog mooi ook.

Omdat ik het zo leuk vind om te doen, heb ik daarna ook nog wat anders besteld: een boekje om al mijn kerst- en nieuwjaarskadootjes in op te schrijven.

Toen dit toekwam, was het boekje erg gekreukt en niet echt bruikbaar. Ik heb dit meteen gemeld en kort nadien kreeg ik een perfect nieuw boekje toegestuurd. Omdat ik het zonde vond om het eerste boekje weg te gooien, heb ik het kaft kleiner geknipt en heb ik het ingekaderd. Leuk alternatief!

Daarna ben ik dan aan het – niet gekreukte – boek begonnen. Het resultaat is heel mooi!

  

En nog een leuke: tijdens Kerstavond kreeg ik te horen dat ik oma wordt. Het lijkt me een leuk idee om de sleutelhanger-beertjes te maken om aan het doopsuiker te hangen.

Tot slot wil ik toch nog even zeggen dat Diamond Painting Wereld misschien iets duurder uitvalt dan de buitenlandse sites, maar de service die je hier krijgt is wel enorm. Elke vraag, elk probleem wordt meteen beantwoord en er wordt een oplossing gezocht. Echt wel knap!

 

LET OP: DIAMOND PAINTING WERELD HEET VOORTAAN HAPPY PAINTING

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x