Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Help! Mijn kleuren komen niet overeen!

Help! Mijn kleuren komen niet overeen!

Na uren zoeken op de website, heb je dan eindelijk jouw favoriete afbeelding gevonden die je als Diamond Painting wilt bestellen. Je plaatst hem in het winkelmandje en rekent hem af. Dan moet je natuurlijk even wachten voordat je hem binnen hebt. Elke dag dat je wacht, word je steeds een beetje zenuwachtiger! Dan eindelijk, de deurbel! Oh nee, het is de buurman. Hij wil wat suiker lenen… 

Na een paar dagen hoor je dan weer dat mooie deurbel geluid en je trekt een sprint naar de deur en doet deze open. Tadaaaaa, daar is jouw Diamond Painting! Super enthousiast ga je beginnen. Maar tot grote schrik, merk je al snel dat de kleurtjes die in het pakket zitten niet precies overeen komen met jouw foto? Hoe kan dit? Dit willen we je graag uitleggen.

 

 

PIXELS
In foto’s zitten vormen, schaduwen en kleuren. Doordat vele foto’s realistisch zijn, wordt er gebruikgemaakt van meerdere kleuren terwijl je misschien denkt dat er maar één kleur te zien is. Stel je voor, je upload een foto van je lievelingsdier huisdier. Een prachtige zwarte hond. Als je heel ver inzoomt op een foto, kun je zien dat de pixels verschillen van kleur. Stel je voor dat elk steentje wel dezelfde kleur zwart was in de hond, dan was dit een plat vlak geworden. Zonder enige vormen, schaduwen, contrast en eventueel bewegingen. Vandaar dat tijdens het maken van een Diamond Painting altijd meerdere kleuren worden gebruikt!

Hier een voorbeeld plus een mooie recensie van een van onze vaste klanten Moniek! 

'Hallo,
Hier dan de foto van de painting van mijn andere hond. Fantastisch geworden! En zo bizar dat in het portret (50x50) onze roetzwarte Jody maar ca 1600 zwarte steentjes zitten. Super blij mee. Zo zie je maar dat je de painting eerst helemaal moet afmaken en het van een afstandje moet bekijken.
Heel erg bedankt voor de mooie painting en goede service 😘

Groetjes, Moniek Huisma'

 

Natuurlijk zien wij ook dat deze prachtige hond in het echt wellicht helemaal zwart zal zijn, maar dit geldt niet voor de Diamond Painting. Lees daar meer over in deze blog! Deze foto van Moniek is een foto geweest waarbij geflitst is. Dat kun je zien aan de glans op de vacht van de hond en in de ogen die opgelicht zijn. 

 

FORMAAT
Hoe kleiner het formaat is dat je besteld, hoe minder ruimte er is voor de details en dus ook verschillende kleuren die nodig zijn om deze details uit te voeren. Vandaar dat wij altijd adviseren om te kiezen voor een formaat van minimaal  40x40cm of 40x50cm, zo krijg je het beste resultaat. Hoe groter de painting, hoe meer ruimte er is voor details en kleurverloop in de steentjes.

Ben je na het lezen van al het advies nog niet helemaal zeker? Geen zorgen! Je mag altijd contact met ons opnemen om een voorbeeld op te vragen. Dit kost helemaal niets! 

Of: bestel hier je diamond painting met eigen foto!

comment {0 reacties

L
Laureys Myriam calendar_today

Uiteraard kan niet alles 1 kleur zijn. En je hebt verschillende kleurtjes nodig voor schaduw en diepte
Toch ben ik niet akkoord met volledig zwart wat groen moet zijn! Blauw wat bruin moet zijn.
Neen ik ben nog steeds heel teleur gesteld oven mijn meisje en Tijger.

F
Franky calendar_today

Super uitleg, heb reeds verschillende paintings bij jullie besteld echt kwaliteit en hoe groter hoe meer detail je ziet. Doe zo voort.

L
Leen calendar_today

Bedankt voor de uitleg ik hou jullie op de hoogte, het is trouwens al mijn 15 de werk, meestal grote dus ik heb al wat ervaring groeten Leen

A
Astrid calendar_today

Bedankt voor de uitleg!
Ik heb een foto opgestuurd en wil 30×30 cm gaan painten, ik hoop dat dat dan niet te klein is, en er dingen wegvallen (een hand of half hoofd)!
MVG Astrid

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x