Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Verjaardagscadeau voor je kind? Geef een eigen foto diamond painting cadeau

Verjaardagscadeau voor je kind? Geef een eigen foto diamond painting cadeau

Zoek jij nog een leuk verjaardagscadeau voor je kind? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, een eigen foto diamond painting is namelijk het ideale cadeau voor jouw kind. Gebruik bijvoorbeeld een foto van jullie huisdier, of een foto van het gezin, en ga aan de slag! In deze blog vertellen we je waarom een eigen foto diamond painting voor kinderen een ideaal cadeau is, en hoe je een eigen foto diamond painting voor kinderen kunt maken. 

Waarom zou je eigen foto diamond painting voor kinderen maken?
Diamond painting is een hobby voor jong en oud. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich uren vermaken met deze leuke hobby. Laat bijvoorbeeld een foto van jullie huisdier of gezin op een diamond painting drukken en ga samen aan de slag met deze gezellige bezigheid. Naast dat het een leuke manier is van quality time met je kind, houden ze er ook wat aan over: een kunstwerk dat ze zelf hebben gemaakt en wat ze ergens een mooi plekje kunnen geven. 

En wist je dat diamond painting voor kinderen ook een hoop voordelen heeft? zo verbetert diamond painting de motoriek van je kind, stimuleert het de creativiteit en concentratie en verbetert het hun doorzettingsvermogen. Meer weten? In één van onze eerdere blogs hebben we alle voordelen van diamond painting voor kinderen op een rijtje gezet. 

Hoe maak ik een eigen foto diamond painting voor mijn kind? 
Een eigen foto diamond painting is niet moeilijk om te maken, met deze stappen heb jij zo je eigen foto diamond painting binnen: 
- Ga naar deze link om de eigen foto diamond painting editor te openen. 
- Maak een keuze tussen ronde of vierkante steentjes (wij raden voor kinderen ronde steentjes aan) en maak een keuze uit onze verschillende formaten). 
- Upload een foto die jouw kind blij maakt, bijvoorbeeld een foto van je huisdier, gezin, zijn of haar favoriete superheld etc. Let op: kies wel foto's van goede kwaliteit, en let op de schaduwen en belichting van de foto. 
- Voeg je painting met eigen foto toe aan je winkelwagen en rond de bestelling af. 
- Krijg je mooie verjaardagscadeau voor je kind thuisgestuurd. 

Heb jij je kind al eens blij gemaakt met een diamond painting cadeau? Laat het ons weten in de reacties! 

comment 1 opmerking

G
G.Bodewes calendar_today

Wat kost het ?

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x