Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Foutje gemaakt tijdens het diamond painten? Zo los je het op!

Foutje gemaakt tijdens het diamond painten? Zo los je het op!

Het overkomt zelfs de beste diamond painters wel eens: er gaat iets mis tijdens het werken aan je kunstwerk. Als er iets fout gaat schieten veel mensen gelijk in de stress, want ze weten niet hoe ze dit moeten oplossen. Wij, van Happy Painting, zijn er om je te helpen. Daarom hebben we de meest voorkomende fouten die mensen maken op een rijtje gezet, met de oplossingen!

1. Help! Ik heb per ongeluk de verkeerde kleur gebruikt
Een veelvoorkomende fout is het per ongeluk gebruiken van de verkeerde kleur. Helaas kun je dit probleem maar op één manier oplossen: met een pincet. Beweeg de pincet voorzichtig, en pas op dat je de lijmlaag op het canvas niet beschadigt als je de steentjes eraf trekt of schraapt. 

2. Help! Mijn steentjes liggen niet in een rechte lijn
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je je steentjes niet helemaal recht hebt geplakt waardoor het er niet helemaal mooi uitziet op je painting. Dit foutje valt vaak sneller op bij vierkante steentjes, maar ook bij ronde steentjes kan het er krom of scheef uit zien. 

Een goede oplossing voor dit probleem is het gebruik van onze steentjescorrector. Met deze tool kun je de steentjes voorzichtig weer in een rechte lijn duwen. Naast onze steentjescorrector hebben onze ergonomische diamond painting pennen ook een mini steentjes corrector op de achterkant.  Let wel op: het corrigeren van steentjes is alleen mogelijk als de lijmlaag nog plakkering is, controleer dus of de steentjes recht liggen terwijl je bezig bent. 

 3. Help! Ik heb mijn steentjes laten vallen
Ondanks dat het morsen van je steentjes natuurlijk heel erg vervelend is, is het wel makkelijk op te lossen. In één van onze eerdere blogs vertellen wij je alle mogelijke manieren om je steentjes op te ruimen (bijvoorbeeld met een pluizenroller of een vochtige handdoek). Daarnaast leveren wij altijd zo'n twintig procent extra steentjes bij onze paintings, als je er een paar kwijt bent is dit dus echt geen ramp. Kun je echt niet verder? Neem dan even contact op met onze klantenservice!

4. Help! Ik heb mijn canvas opgerold en nu krijg ik deze niet meer recht
Eén van de grootste voordelen van onze diamond paintings, is ook het grootste nadeel. Ondanks dat het oprollen van het canvas heel handig kan zijn als je deze bijvoorbeeld mee wilt nemen op vakantie, of als je opbergruimte wilt besparen, kan het daarna zo zijn dat het canvas terug op zijn plaats probeert te springen.

Er zijn gelukkig een paar makkelijke trucjes om dit op te lossen. De eerste truc is om een deegroller te gebruiken over het canvas (let op: wel als het canvas bedekt is met het beschermvel). Lukt dit niet? Dan kun je een paar zware boeken (of andere objecten die de painting niet beschadigen) op de randen en hoeken leggen. Zo is je painting in een mum van tijd weer klaar voor gebruik.

5. Help! Mijn steentjes laten los
Ondanks dat onze paintings van hoge kwaliteit zijn, kan het wel eens voorkomen dat er één of twee steentjes loslaten. Meestal kunnen deze steentjes gemakkelijk terug op hun plek worden geduwd met een diamond painting pen of tandenstoker. Daarnaast raden wij je aan om je kunstwerk altijd rechtop te bewaren en om proberen te voorkomen dat de lijm uitdroogt. Voorkomen is immers beter dat genezen. 

Heb jij nog een goede tip om foutjes op te lossen? Laat het ons weten in de reacties! 

 

 

comment {0 reacties

T
Tiny Verspay calendar_today

Ik heb geen steentjes bij de wenskaarten nr. 17 gekregen . Heb het idee dat jullie mail niet werkt

L
L.van Lier calendar_today

Wanneer krijg ik nu eigenlijk mijn diamant painting
Ik ben nu ongeveer 2 maanden aan het corresponderen met U of een collega van U.
Zou nu toch echt wel eens wat van U
Willen horen of het geld terug.
Bedankt voor de moeite!!!!!

C
Conny Reynders calendar_today

Heb een vraag kun je ook steentjes los kopen ,heb alleen mijn doek nog ,
Hoop dat ik ergens mij kunnen helpen ?

M
Marcel Jelierse calendar_today

Waarom krijg ik al een tijdje geen reactie hoe krijg ik mijn geld terug wat ik betaald heb 68.95 voor koffertje en een pen ik ben erg teleurgesteld zal hier ook wel geen reactie krijgen

V
Van Sant calendar_today

Als mijn vrouw, haar diamond painting klaar is, gaan we er met een deegroller er een paar keer over, om de steentjes goe op zijn plaats te duwen.

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x