Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Help! Ik heb mijn diamond painting steentjes gemorst

Help! Ik heb mijn diamond painting steentjes gemorst

Diamond painting is natuurlijk een leuke en ontspannende hobby die jouw humeur onwijs kan verbeteren. Maar als je ooit per ongeluk je schudbakje hebt omgegooid of je je zakje met steentjes iets te ruw hebt opengescheurd en je steentjes over de hele vloer liggen kan het gevoel van ontspanning snel omslaan in totale wanhoop. Naast het feit dat je een grote puinhoop moet opruimen, maak je je misschien ook zorgen of je nu nog wel genoeg steentjes over hebt om je painting af te maken. Herkenbaar? 

Natuurlijk is het frustrerend, maar er zijn wat trucjes om de rommel snel op te ruimen en om weer snel aan de slag te kunnen: 

 1. Veel steentjes laten vallen? Gebruik een pluizenroller
Bijna iedereen heeft wel een pluizenroller in huis. Deze apparaten zijn niet alleen fijn voor het verwijderen van pluizen op je kleding, maar ze zijn ook heel erg nuttig voor het oppakken van gevallen diamond painting steentjes. Het enige wat je hoeft te doen is je pluizenroller voorzichtig over de vloer te rollen waar de steentjes gevallen zijn. Gebruik dan daarna een pincet om de steentjes voorzichtig van de pluizenroller af te halen en plaats ze terug in de schudbak, of in het zakje. 

Nu zit er natuurlijk een soort lijm op de pluizenrollers waardoor de steentjes een beetje plakkerig kunnen zijn nadat ze zijn verwijderd. Vul hiervoor een grote schaal met warm water en een klein beetje afwasmiddel. Plaats vervolgens de steentjes in een zeef. Verwijder de zeef, spoel de steentjes af met vers warm water en leg ze op een stukje keukenrol om te drogen. 

2. Makkelijk en snel opruimen? Gebruik een stoffer en blik
Dit is misschien wel de meest gebruikte methode om de steentjes op te ruimen. Veeg de gevallen steentjes gewoon in het blik en gooi ze voorzichtig terug in de opbergdoos of schudbak. Haal voor het beste resultaat wel een speciale stoffer en blik voor de steentjes in huis, want als je dezelfde stoffer en blik gebruikt die je ook gebruikt om op te ruimen in huis, zullen de steentjes waarschijnlijk een beetje vies worden. 

3. Steentjes laten vallen op je zelfklevende canvas? Gebruik een pincet
Natuurlijk kan het (helaas) ook zo zijn dat je je steentjes op je zelfklevende canvas hebt laten vallen. Dan is een pincet je beste vriend. Pak de losse steentjes voorzichtig vast met je pincet en leg ze terug in het schudbakje of de opbergdoos. Dit zal best wat geduld vragen als je veel steentjes hebt gemorst, maar het is wel de beste manier om je benodigdheden te bewaren zonder je schilderij te beschadigen. 

4. Steentjes laten vallen op de vloer of tafel? Gebruik een vochtige handdoek
Een andere mogelijkheid om je gemorste steentjes op te ruimen is met een vochtige handdoek. Met de handdoek vochtig, maar niet drijfnat, moeten de steentjes er gemakkelijk aan blijven plakken. Als je ze eenmaal hebt opgeveegd, schud je de handdoek voorzichtig uit om ze los te laten. Als je maar een paar steentjes hebt laten vallen kan een vochtige vingertop natuurlijk ook werken. 

Met deze vier trucs kan jij dus makkelijk en snel je gemorste steentjes opruimen. En houd er ook rekening mee dat wanneer je Diamond Paintings van Happy Painting aanschaft, deze extra steentjes bevatten. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als er bijvoorbeeld een steentje onder de bank is gerold. 

Heb jij wel eens steentjes gemorst? En hoe heb je dit toen opgelost? Laat het ons weten in de reacties!


 

comment {0 reacties

m
m krapels calendar_today

plaats een liniaal aan ze zijde waar je begint vervolgens schuif je hem steeds een stukje verder
kaarsrechte omlijning heb je dan

m
m krapels calendar_today

leg een liniaal langs de rand waar je begint vervolgens schuit je deze steeds een beetje op tot alle randen kaarsrecht zijn

G
Grace Cassar calendar_today

Very disappointed with the quality of the diamonds. Lots of debris among the diamonds and with sharp edges where they were joined still intact. I will not order from you again. Very cheap brands from the Action had better quality than yours.

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna