Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Wat is Diamond Painting?

Wat Is Diamond Painting

De naam verraad het natuurlijk al een beetje, schilderen met diamanten, echter dat is het nu juist niet, wel spelen diamantjes een belangrijke rol. Natuurlijk werk je niet met echte diamanten, wat dat zou deze hobby voor het gemiddelde gezin niet geheel betaalbaar maken. Echter, je gebruikt geleurde kristalsteentjes,

We weten allemaal wel wat borduren is. Dit verfijnde werkje met naald en draad, waarmee we een stuk stof bewerken met minuscule steekjes, zodat deze na vele uren een prachtig geheel vormen van een stil leven, een vergezicht of andere afbeelding. 

Diamond Painting Is Kleurrijk

Bij Diamond Painting doe je hetzelfde als bij een borduurwerkje, echter zonder naald of garen. Minuscule gekleurde steentjes worden op het canvas ingelegd, zodat het geheel een zeer kleurrijk maar vooral glinsterend geheel wordt.

Deze unieke hobby is nog maar zeer jong, en in Nederland zijn er slechts honderden mensen die zich hiermee bezig houden. Een unieke gelegenheid dus om weer eens iets nieuws te ontdekken voor de vele crafters onder ons. Het lijkt erop dat het Diamond Painting een echte vlucht aan het nemen is.

Diamond Painting Hobby

Diamond Painting is zeker niet voor iedereen weggelegd. De ongeduldigen onder ons zouden het als priegelwerk bestempelen. Maar daar ligt nu net de uitdaging voor de echte crafter die het heerlijk vind om dit monnikenwerk te volbrengen. Het minuscule werk is een gevoelskwestie, een een canvas van 40 x 60 centimeter kan al snel weken van avond aan avond Diamond Painting kosten om het werk voltooid te krijgen.

Diamond Painting Specialisten

Het blijkt dat eenvoudige Diamond Painting pakketten, ook wel kits genoemd, tegenwoordig bij de Hema en Blokker te verkrijgen zijn. Dit zijn vaak instapmodelletjes die meer voor de feestdagen bedoeld zijn, en gericht op de jeugd. 

De echte fijnproever is op zoek naar het specialeen verfijnder werk, en dan kom je al snel bij een van de weinige Nederlandse Diamond Painting speciaalzaken terecht. Wellicht zitten ze niet in de buurt, maar enkelen zijn bereid door het gehele land te verzenden, of hebben zelfs een online shop.

Wat is Diamond Painting? Een nieuwe trending hobby die volledig open is om ontdekt te worden. Maak nu kennis bij Diamond Painting Wereld!

 

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x