Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Ronde of Vierkante steentjes?

VIERKANTE STEENTJES


Diamant steentjes van vierkante vorm hebben een perfecte pasvorm en alle steentjes sluiten dan ook bijna naadloos op elkaar aan. Er blijven bij geen ruimtes tussen de steentjes wat zorgt voor een mooi geheel zonder onbedekte gedeeltes op het canvas. Veel klanten geven aan dat vierkante steentjes iets meer precisie vereist dan ronde steentjes. Het eindresultaat van de vierkante steentjes vinden veel klanten mooier omdat er bijna geen ruimtes meer tussen de steentjes zitten.

Ons advies: Kies voor vierkante steentjes als je het niet erg vind om secuur te werk te gaan. Ook is het handig als je al een klein beetje ervaring hebt met Diamond Paintings of andere precisie knutselwerkjes.

RONDE STEENTJES


Ronde diamant steentjes worden vaak gebruikt bij kleine Diamond Paintings omdat de afbeelding op het canvas de lege ruimtes tussen de steentjes mooi opvullen. Er zitten bij ronde steentjes dus altijd kleine ruimtes tussen de steentjes omdat deze niet naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. Het grote voordeel van ronde steentjes is dat ze gemakkelijk op te pakken zijn en dat je ze in elke richting op het canvas kunt plakken. Hiermee ben je met een Diamond Painting met ronde steentjes over het algemeen sneller klaar dan met vierkante steentjes. 

Ons advies: Ga voor ronde diamant steentjes als je lekker zonder veel na te denken je Diamond Painting wilt maken. Ronde steentjes zijn ook absoluut een aanrader als je voor het eerst een Diamond Painting gaat maken. 

HOE NU VERDER?

Door het lezen van dit artikel ben je klaar voor het echte werk! Wil je ons aanbod bekijken? Bekijk dan onze collectie pagina. Kies je liever jouw eigen persoonlijke painting? Kies dan voor een Eigen Foto Painting.

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x