Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Online Diamond Painting van een uil bestellen

Uilen zijn vrijwel de meest fascinerende dieren die er bestaan. Hoe leuk zou het zijn om een Diamond Painting van een uil te kunnen maken? Gelukkig heb je in onze webshop altijd een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan sneeuw uilen, uilen in een mystieke omgeving, kleurrijke of juist grappige uilen. Deze Diamond Paintings zijn geschikt voor op de kinderkamer, maar zijn ook een échte eye-catcher in jouw interieur.

Diamond Paintings met uilen in felle kleuren

Ben je een liefhebber van kleurrijk? Dan spreekt de Diamond Painting met een fel gekleurde uil je absoluut aan. Dit patroon is exclusief en lekker opvallend. Je hebt dus niet zomaar een doorsnee portret aan de muur. Deze Diamond Painting met een fel gekleurde uil is ontworpen door een artiest. Aan jou de taak om dit mooie kunstwerk voor aan de muur af te maken.

Diamond painting van een uil

Wil je wel een Diamond Painting van een uil maar ben je op zoek naar iets meer magie en mysterie? Kies dan voor één van de andere uilen paintings in het assortiment. Bijvoorbeeld Hedwig, de uil van Harry Potter, de wijze uil of een Diamond Painting van een uil met prachtig gekleurde ogen.


Uilen afbeelding om te maken met Diamond Painting

Naast uilen met een indringende blik of vliegend door de nacht, kun je in onze webshop ook diamond paintings vinden met grappige uiltjes. Super leuk voor op de kinderkamer of als opvallend item ergens anders in huis. Deze patronen zijn ook heel origineel om cadeau te geven, zeker aan een liefhebber van uilen natuurlijk. Je hebt de keuze uit een painting van een lief uiltje met een warm mutsje, maar ook een uil met koffie én grote ogen vind je in ons assortiment.

Hoe groot je jouw kunstwerk wilt maken bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je kunt een Diamond Painting met een uil bestellen van 20 x 25 cm, maar groter behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een 40 x 60 of zelfs 50 x 70 cm uilen portret aan de muur? Ook het soort steentjes waarmee je graag wilt werken bepaal je zelf. Dit kunnen ronde diamantjes zijn, maar voor de meer ervaren diamond painters kun je ook vierkante steentjes bestellen.

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x