Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Lichtbak om te gebruiken tijdens Diamond Painting

Een lichtbak of een lichtplaat is een onmisbaar accessoire bij Diamond Painting. Deze verlichte platen geven je overal waar jij dat wilt het licht dat je nodig hebt om secuur te kunnen werken. Zo weet je zeker dat alle steentjes op de juiste plaats terecht komen. Een lichtbak voor Diamond Painting is voorzien van een heldere LED-lamp, is dimbaar én te gebruiken in combinatie met een USB-kabel. 

Wat is een lichtbak of verlichtingsplaat voor Diamond Painting?

Een lichtbak is feitelijk gezien een plaat waarop je jouw canvas, Diamond Painting, doek kunt vastklemmen. Dit doen je met de meegeleverde klemmetjes die geen schade toebrengen aan het doek. De lichtbak is uitgerust met een hoogwaardige LED-lamp welke je voorziet van kristalhelder ligt. Deze kun je eenvoudig aan- en uitschakelen met een schakelaar.

Dimbare led-lichtbak voor diamond painting

De lamp kun je tevens dimmen. Handig als je wat meer of juist wat minder fel licht nodig hebt terwijl je bezig bent met jouw Diamond Painting. Door de USB-aansluiting kun je de lichtbak overal waar jij dat wilt gebruiken. Je bent dus altijd voorzien van het perfecte licht. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. 


De voordelen van een dimbare LED-verlichtingsplaat of lichtbak

Als je werkt aan jouw Diamond Painting, dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste steentjes op de juiste plaats plakt. Werk je met kleuren die veel op elkaar lijken maar toch heel verschillend zijn? Juist, dan is het gebruik van een lichtbak een echte aanrader.

Doordat het doek via de onderzijde wordt beschenen, heb je altijd een heldere lichtbron tot je beschikking. Het aandoen van extra verlichting in de ruimte is dan ook niet nodig als je gebruik maakt van een lichtbak voor diamond painting. 

Online Diamond Painting lichtplaat bestellen

Een LED-lichtplaat of lichtbak bestel je heel eenvoudig online in onze webshop. Natuurlijk wordt jouw dimbare verlichtingsplaat compleet geleverd met allerlei handige accessoires. Hierbij kun je denken aan een ingebouwde dimmer om het licht te kunnen controleren, maar ook aan een USB-kabel.

De lichtbak kun je thuis gebruiken, maar past ook makkelijk in een tas of een rugzak. Zelfs als je tijdens je vakantie wilt genieten van Diamond Painting is een lichtplaat een onmisbaar accessoire. De lichtbak met LED-lamp past dus ook eenvoudig in je koffer. 

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x