Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

GEZOCHT: HAPPY PAINTERS

Happy Painting is op zoek naar Happy Painters. Ben jij creatief, heb je ervaring in content creatie en lijkt het je leuk om voor ons aan de slag te gaan met diamond painten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Happy Painter ga jij voor ons aan de slag met diamond painten. Je krijgt iedere maand een aantal diamond paintings opgestuurd waarmee je content gaat creëren. Wat wij van je vragen is het vastleggen van je creativiteit op foto en/of video van begin tot eind. Denk aan unboxing video's, close-up foto's van het canvas en natuurlijk het prachtige eindresultaat. 

Deze content willen wij gaan gebruiken in onze reclamecampagnes en op onze social media. Oftewel: jouw prachtige diamond paintings worden gedeeld met al onze creatieve klanten! 😄

Belangrijk: wij zijn op zoek naar samenwerkingen met painters op basis van content creatie. Het is dus belangrijk dat je ervaring hebt in het creëren van content en sociale media.

 

Solliciteren?

Helemaal enthousiast geworden? We ontvangen graag een aantal voorbeelden van content van onze producten via de mail: kirsten@happypainting.nl. Op basis van de ingestuurde content gaan wij binnen twee weken een selectie maken.

 

Kleine tip: laat je creativiteit de vrije loop bij het creëren van content en bekijk onze social media voor inspiratie.

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x