Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Duizenden tevreden painters!

Begonnen als een kleine hobby-webshop aan huis, nu uitgegroeid tot één van de grootste diamond painting webshops van Nederland en België!

 

In het begin hebben we het een prioriteit gemaakt de beste kwaliteit diamond paintings te kunnen aanbieden. Na het testen van een hoop verschillende leveranciers weten we het nu zeker: we hebben de beste paintings gevonden.

 

Naast goede kwaliteit moeten de paintings natuurlijk ook leuk zijn! Na het grandiose succes van de eigen foto painting, zijn we gaan testen met alternatieve diamond painting producten zoals kaarten en notitieboekjes. 

Daarnaast struinen we wekelijks het internet af voor de nieuwste accessoires en de prachtigste paintings. Elke week zoekt een team de mooiste plaatjes uit, en maken ze een selectie van de handigste accessoires. Dit is een hele strenge selectie, zodat we alleen accessoires verkopen die écht onmisbaar zijn tijdens het painten. 

Tegenwoordig zoeken we steeds meer naar lokale kunstenaars om mee samen te werken, om een zo exclusief mogelijk aanbod aan paintings te verzamelen.

 

Het hart van onze organisatie is de klantenservice, want waar is een winkel zonder zijn klanten? Ons team van collega's staat iedere dag voor je klaar, zelfs in het weekend. Je kunt ze alles vragen, niets is teveel. Een vraag over je bestelling? Kom maar door! Advies voor de beste maat voor jouw eigen foto diamond painting? Tuurlijk! Wil je eerst een voorbeeldje zien? Ook dat is geen probleem.

Is er iets niet naar wens? De medewerkers zijn opgeleid om te denken in oplossingen en met je mee te zoeken naar hoe we een klacht voor jou het beste kunnen oplossen. Voor ons is geen enkele klant en dus geen enkele klacht hetzelfde. Standaard mailtjes zijn uit den boze.

 

Door ons toegewijde Social Media Team gebeurt er elke dag van alles op onze Facebook en Instagram pagina. Blogs, de beste diamond painting tips, het delen van diamond paintings gemaakt door onze klanten en regelmatige promoties en weggeef acties: onze klanten zijn super betrokken!

 

Dat is ons geheim. Nouja, geheim. Eigenlijk is het heel simpel!

 

En het werkt, want ondertussen hebben we een klantenbestand van al meer dan 300.000 blije klanten. Want welke reclame is er nou beter dan mond tot mond reclame?

Nog niet overtuigd? Lees onze recensies maar eens! 

 

Tot snel bij Happy Painting!

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x