Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamant Schilderen of Diamond Painting

Diamant schilderen staat natuurlijk beter bekend als Diamond Painting. Waar we het vroeger vooral moesten doen met schilderen op nummer, is diamond painting nu één van de meest geliefde hobby’s aller tijden. Niet zo vreemd, want je hebt de keuze uit heel veel verschillende thema’s. Hierbij kun je denken aan het diamant schilderen van dieren, landschappen of andere leuke designs. Je kunt zelfs een Diamond Painting laten maken van je eigen foto.


De verschillende thema’s in diamant schilderen


Diamond Painting betekent natuurlijk niet écht het schilderen van steentjes. De diamantjes hebben namelijk al de juiste kleuren. Het enige wat jij hoeft te doen is ze op de juiste plaats plakken met behulp van handige accessoires. Je pakt de steentjes op met een Diamond Painting Pen, doopt ze in de meegeleverde wax en plakt ze vervolgens op het klevende doek met het patroon.

diamant-schilderen-diamond-painting

Als je zelf een set wilt bestellen voor diamant schilderen, dan heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten. Kies voor geloofsgerelateerde thema’s, bloemenprints of kleurrijke patronen. Natuurlijk zijn er ook diamond painting sets voor beginners. Handig als je nog geen ervaring hebt met het plakken van steentjes. De patronen zijn eenvoudig te volgen en geven snel een prachtig resultaat.


Eigen foto laten bewerken voor diamant schilderen


Heb je een prachtige foto van je huisdier, familie of je kindje? Dan is het juist leuk om er een prachtige Diamond pPainting van te laten maken. Deze bestel je eenvoudig online. Het enige wat jij hoeft aan te leveren is een foto van goede kwaliteit. Des te mooier wordt het eindresultaat als je gaat diamant schilderen natuurlijk. De afmeting bepaal je uiteraard zelf. Je kunt voor een kleine diamond painting kiezen, maar ook voor een doek met een flinke afmeting. Zo hoef jij je de komende tijd zeker niet te vervelen.

Uiteraard kun je ook een keuze maken uit de bestsellers in onze webshop. Je kiest dan uit één van onze meest verkochte Diamond Painting Sets. Bijvoorbeeld een afbeelding met wilde dieren, teddyberen, bloemen of zelfs wereldkaarten. Liever een bekend kunstwerk aan de muur? Je kunt er tevens voor kiezen om het kunstwerk “Het Meisje met de Parel” van Johannes Vermeer te maken met Diamond Painting.

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x