Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Corona Situatie Diamond Painting Wereld

 

Beste klanten, 

 

Ook wij zijn helaas de dupe geworden van het gevolg van het uitbreken van het Coronavirus in de wereld. Toen iedereen plotseling thuis kwam te zitten, schoot het aantal bestellingen omhoog. Omdat Diamond Painting nog een relatief nieuwe hobby is en er nog geen grote fabrieken zijn die deze hoeveelheid bestellingen aan kunnen, kwam onze leverancier erg achter te liggen op schema wat betreft het verwerken en versturen van jullie bestellingen!

Daarnaast hebben de pakketbezorgers en de transportbedrijven het drukker dan ooit vanwege de vele bestellingen die nu online worden gedaan. Er vliegen momenteel een stuk minder vliegtuigen en sorteercentra liggen overvol, ook dit zorgt voor vertraging in het verzendproces.

 

Dit heeft helaas geleid tot een situatie waarin pakketjes veel later verstuurd werden dan de bedoeling was, en er ook nog eens een stuk langer over deden om in Nederland en België te arriveren. De levertijd bedroef gemiddeld 6 weken, waardoor veel klanten lang op hun bestelde producten hebben moeten wachten. Dit spijt ons enorm. We hopen dat jullie begrijpen dat deze situatie door overmacht is ontstaan.

 

Ook al is Corona de wereld nog niet uit, we hebben goed nieuws! Onze leverancier en onze processen zijn hersteld van de grootste klap, en vooralsnog lijkt het erop dat we weer binnen de beoogde 10-21 dagen kunnen leveren

 

Bpost is er helaas nog niet helemaal in geslaagd de achterstanden en vertragingen compleet op te lossen, waardoor pakjes naar België er nog iets langer over doen om te arriveren.

 

We vinden het vervelend om te lezen dat sommige van onze trouwe klanten het vertrouwen in ons zijn verloren door deze situatie. We hebben meermaals te horen gekregen dat we onduidelijk zijn geweest over de vertragingen. Corona was voor ons ook een nieuwe situatie waarbij van tevoren onbekend was hoeveel impact dit zou hebben op ons bedrijf en onze processen. Het was moeilijk in te schatten hoeveel vertraging pakketjes op zullen lopen, hier zijn we pas gaandeweg achter gekomen. We hebben ons gedurende de hele Corona-periode voor de volle 100% ingezet om jullie van zo duidelijk mogelijke informatie te voorzien, en jullie berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

We willen jullie nog op het hart drukken dat wij een 100% levergarantie bieden. Dit betekent dat we er altijd voor zullen zorgen dat jij je pakketje ontvangt, en wanneer dit op de een of andere manier niet lukt, krijg je je gehele aankoopbedrag terug.

 

We hopen op jullie vertrouwen. 

 

Met vriendelijke groeten, 

Team Diamond Painting Wereld

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x