Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Kelly begon met painten tijdens haar zwangerschap, nu paint haar zoontje met haar mee!

Kelly begon met painten tijdens haar zwangerschap, nu paint haar zoontje met haar mee!

Ondanks Kelly haar steentjes goed opbergt in onze handige opbergkoffer, zijn de steentjes daar niet beschermd tegen onrustige peuters, oeps!

Ik ben Kelly. Ik ben ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen met painten tijdens mijn zwangerschap. Deze hobby heb ik ontdekt via mijn beste vriendin. 

Ik ben met een simpele kleine begonnen tijdens mijn zwangerschap. Omdat ik toch thuis moest blijven en rustig aan doen was dit ideaal om te doen tegen de verveling. Ik vond dit superleuk om te doen dat ik meteen mijn eerste Diamond Painting heb besteld wel eentje voor beginners en ronde steentjes. Ik wilde natuurlijk ook wel eens vierkante steentjes proberen dus huppa de volgende besteld en in een grotere maat. 
Doorheen de jaren verschillende besteld en ook gekregen. 
Overlaatst zag ik dat je ook sleutelhangers en zoveel ontdekt. Dit is fijn om te doen voor de afwisseling en rust. Een goede en heel leuke hobby en voor iedereen iets leuks. Ik werk het liefste met vierkante steentjes omdat ik deze mooier kan leggen dan ronde steentjes. Ik heb mijn paintings nog niet opgehangen of ingekaderd dit omwille onze muren nog een likje verf nodig hebben.
Af en toe heeft mijn zoontje er ook eentje gekregen. En met een kleuter in huis gebeurd er wel eens een ongelukje in een onbewaakt moment. Uiteindelijk 2dagen zoet geweest met sorteren en is toch goed gekomen. 😍
 
 
 
Wat een gezellige dierenpainting niet? Wil jij deze ook? Bestel hem hier

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x