Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Gerda paint het gehele assortiment!

Gerda paint het gehele assortiment!

Hieronder deelt fanatieke Gerda haar liefde voor diamond painting! Naast de paintings, heeft ze ook al een paar artikelen uit onze speciale collectie geprobeerd. Zo leuk Gerda!

'Als enthousiaste fan van Diamond Painting wil ik vertellen dat het mij begon met het maken van kerstkaarten met steentjes. Daarna kwam ik een painting tegen van een gekko. Daar mijn dochter in Bonaire woont en wij daar zelfs een gekko tegen de muur op hebben zien lopen in huis, dacht ik, die maak ik voor haar. Dat was zo leuk om te doen, dat ik vervolgens verscheidene paintings heb gemaakt om weg te geven.

Daarna is het moeilijk om ermee te stoppen, want het is zo leuk om te doen. Ook heel relaxed, want je kunt het oppakken en wegleggen wanner je wil, ofschoon het trekt om steeds weer met een andere kleur verder te gaan. Mijn advies is wel om niet teveel donkere kleuren te gebruiken. Grote vlakken met zwarte steentjes is niet leuk. Juist het wisselen van kleuren maakt het boeiend. Ook heb ik een painting gemaakt van een foto. Alleen weken de kleuren van de steentjes teveel af ten opzichte van de bedrukte painting. Dat was heel jammer. Omdat ik er toch niet mee kon stoppen, maak ik nu ook boekenleggers voor iedereen en heb ook al een pennendoosje besteld om met steentjes te beplakken. Ben dan ook benieuwd wat er nog meer gaat komen aan mogelijkheden. Ik stuur de afbeeldingen van een paar van mijn creaties mee, maar de foto’s zijn niet zo duidelijk omdat zij in een glaslijst zitten. De volgende keer ga ik het nieuwe systeem met de magneetstrips bestellen. Denk dat dat mooier zal uitkomen.

Bedankt voor de leuke attenties voor goede klanten. Ga zo door en veel succes.'

 

 

Wil je ook eens wat anders proberen als een painting? Bekijk onze collectie diamond painting pennenhouders en diamond painting boekenleggers

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x