Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamond Painting is voor Petra dé manier om volledig te ontspannen en tot rust te komen!

Diamond Painting is voor Petra dé manier om volledig te ontspannen en tot rust te komen!

Weer een mega enthousiaste diamond painting fan, lees hier het verhaal van Petra. Ze heeft een paar van onze meest populaire paintings gemaakt!

"Vorig jaar heb ik mijn eerste Diamond painting cadeau gekregen.  Alhoewel ik eerst een beetje kritisch was (ik zag mezelf Echt geen duizenden diamantjes kleven...), was ik vanaf het begin laaiend enthousiast! 
Had de laatste maanden het gevoel dat ik geleefd werd; steeds maar werken, verplichtingen en stress. Mijn eerste Diamond painting was zo tof om te doen dat hij in enkele weken af was. Het was voor mij DE ideale manier om de dagelijkse stress weg te nemen en om tot rust te komen.
Ondertussen heb ik reeds verschillende Diamond paintings besteld bij Diamond Painting Wereld, de volgende bestelling is reeds onderweg. Bij elke bestelling word ik steeds goed op de hoogte gehouden over de leveringstermijn. Onlangs had ik een vraag inzake een painting die tijdelijk niet leverbaar was, en werd ik snel en correct geïnformeerd. Top service!! Die painting kon ik trouwens na 2 dagen al bestellen.
Recent heb ik ook de Diamond painting kerstkaarten en diamond painting notitieboekjes ontdekt, en ook dit is heel tof om te maken. Voor mij is dit een super leuke en ontspannende hobby, en vooral ook een verslavende hobby 😉!"
 
Dit is na de Eigen Foto Painting onze meeste bestelde painting: Zee Deur. We raden aan hem in een iets groter formaat te bestellen voor mooiere details. Dit is ook een topper: het bootje in het azuurblauwe meer met prachtige bergen op de achtergrond. Wij denken dat dit in Canada is, wat denk jij?

Weer een prachtig landschap: Het Winterkasteel! 
Altijd goed: de prachtige Nederlandse duinen. Die zijn toch zo bijzonder eigenlijk?
Kijk dit prachtige notitieboekje, wat een mooie kleuren en wat een speciale diamonds!
Notitieboekje diamond painting
En tot slot: deze leuke diamond painting kerstkaart! Bekijk al onze kaarten hier.
Super bedankt voor het delen, Petra. Prachtige werkjes!

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x