Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamond Painting heeft Sandy helpen revalideren na een hartinfarct, wauw!

Diamond Painting heeft Sandy helpen revalideren na een hartinfarct, wauw!

Wauw, lees hieronder het bijzondere verhaal van Sandy waarin ze verteld hoe diamond painting haar erboven op heeft geholpen na een ziektebed. We vinden het zo mooi om te lezen dat we zoveel voor mensen kunnen betekenen met deze super fijne hobby: diamond painting! 

"Mijn verhaal begint eigenlijk 2,5 jaar geleden.
Ik heb toen 'n hartinfarct gehad, ben gereanimeerd en heb het van het randje afgehaald. Lang herstel volgde, maar waar ik onder andere moeite mee had was concentratie en de fijne motoriek. En ik kreeg het dringende advies om meer tijd nemen voor mezelf, ik ben 'n doener, niet zo'n stilzitter :)

Ik kreeg de tip om met diamond painting te beginnen.. en zo ben ik verslingerd geraakt..

Ik ben met kleine paintings begonnen en zo steeds meer uitgebreid! Inmiddels al 'n hele collectie in mijn bezit, maar ook kaarten, 'n notitieboekje, van groot naar klein, van helemaal gevuld of gedeeltelijk maar altijd ronde steentjes.

Concentratie verbeterde, ik kon steeds langer doorgaan(het werkt ook wel verslavend hoor in positieve zin, want je wilt eigenlijk zo snel mogelijk het eindresultaat zien!)
De motoriek is verbeterd, maar de uitdaging zit 'm voor mij nu om 'n diamond painting te maken met vierkante steentjes. Die moeten recht liggen voor een prachtig resultaat..

Ik ga niet snel ergens voor zitten, maar diamond painting heeft mij zo geholpen in mijn herstel, dat ik graag de tijd pak om 'n moment voor mezelf en mijn painting te nemen.
Daarom heb ik altijd een nieuwe diamond painting op voorraad liggen😃

Waarom dan bestellen bij DPW, dat is 'n prachtige, overzichtelijke website met 'n ruime keus in diamond paintings. En uit eigen ervaring is het contact en de service van DPW goed.!

Groetjes Sandy

Ps. Ik heb 'n paar van mijn paintings bijgevoegd. Momenteel ben ik met 'n halloween painting bezig.."

  

 

We vinden het zo leuk dat Sandy zoveel verschillende paintings probeert: notitieboekjes, kerstkaarten, eigen foto paintings en onze verschillende collecties! Ze gebruikt ook onze handige LED verlichtingsplaat om zo de symbolen op haar Halloween painting beter te kunnen zien, super!

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x