Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamond Painting heeft Brenda geholpen met haar paniekaanvallen om te gaan..

Diamond Painting heeft Brenda geholpen met haar paniekaanvallen om te gaan..

Brenda deelt met ons haar bijzondere verhaal, hoe diamond painting haar uit de put heeft getrokken. We vinden het zo moedig dat ze dit op papier zet, en we hopen dat het meer van jullie helpt met het omgaan met bepaalde problem. Dat is toch super mooi.. 

"Voor mij is het een manier om ontspannend creatief bezig te zijn. 
Ik hoor het mezelf nog zeggen: "die steentjes, veel te klein, dat is niets voor mij" Nu een goed jaar later kan ik met eerlijkheid zeggen dat ik toch wel verslaafd ben. 

Hoe het allemaal begon:
Ik voelde me al heel lang niet goed, ik was zowel fysisch als psychisch uitgeput. Ik zag het even niet meer zo rooskleurig. Mijn romantische ziel, kreeg een harde klap. 
Ik vocht ertegen maar het werd enkel erger tot ik besloot de juiste hulp in te schakelen om me in dit proces te ondersteunen. Het opstellen van werkpunten en doelen kwamen vrij snel aan bod. Had ik een hobby? Neen, geen tijd voor. 
Een week later wandel ik tijdens een vrij moment het stad in en zie daar een Diamond painting liggen op de toonbank. Ik kocht dat wat ik nodig had, betaalde en ja hoor: ik had de tijger gekocht. Vol spanning en de zekerheid dat het niets voor mij ging zijn, begon ik eraan. Niets is minder waar. Vanaf dat moment ging er voor mij een wereld open.
Ik werd er enorm rustig van en had zelfs totaal geen tijdsbesef. Ik genoot ervan om het beetje bij beetje vorm te zien krijgen. 
Het heeft me in elk opzicht geholpen om te leren ontdekken, loslaten, op zoek gaan naar... 
Mijn paniekaanvallen verminderden drastisch. Ik leerde opnieuw logischer na te denken en beter te kunnen organiseren. Kon ook niet anders, ik had tijd nodig om aan mijn painting te kunnen werken.
Het is voor mij de soms zo nodige ME-time. 
Heb ik je kunnen overtuigen? Neem alvast eens een kijkje tussen alle mooie paintings en ontdek zelf hoe je rust kan ervaren. Ik heb in elk geval al een voorraad in huis, wat me niet stopt om te kijken... En er toch nog maar eentje extra te kiezen. 
Brenda" 
Wat fijn dat Brenda zoveel uit diamond painting heeft kunnen halen, dit ontroert ons enorm. Hieronder nog wat foto's van een paar van haar werkjes, wij vinden vooral de poedel erg mooi! 

comment 1 opmerking

R
Rose calendar_today

Inderdaad Brenda, ook ik dacht dit is niks voor mij tot ik een comment las van iemand die vertelde dat op deze manier je hoofd leeggemaakt wordt. Dat had ik nodig. Je mag boeken lezen dan nog moet je geconcentreerd zijn. Dat lukt mij op bepaalde momenten niet, maar….wel bij diamondpainten! Daarom kan ik je alleen maar bijtreden dat diamondpainten heilzaam werkt, zeker voor mij!

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x