De tv staat bij Ann zelden nog aan sinds ze diamond painting heeft ontdekt!

Wauw, onze eerste klantblog. We zijn zo blij! We vinden het super leuk om over de ervaringen van onze klanten te lezen, en deze met jullie te delen. In deze blog stellen we jullie voor aan Ann uit België, die ondertussen al 12 (!!!!) bestellingen bij ons heeft geplaatst. Een hele trouwe klant dus 🧡

'Het is allemaal begonnen met een foto van mijn eigen lieve schat Engelse cocker Laika (eerste in de rij). Toen ik het tegen een collega zei waarmee ik gestart was, zei ze: “Ann, pas op want het werkt verslavend”. Ik moest er eigenlijk mee lachen, ik antwoordde “neen met deze ene foto blijft het, wou het gewoon een uitproberen.”

Neen dus. 😉

Het is begonnen ergens in juli 2019. Toen had ik mijn foto doorgestuurd via de site en dacht ja, we zullen zien. Ook had ik gelezen als beginneling best kiezen voor de ronde steentjes, maar ik had direct gekozen voor de vierkante steentjes, geen probleem om het de eerste keer te doen. Men moet natuurlijk iets aandachtiger zijn met de vierkante dan met de ronde, maar het resultaat vind ik persoonlijk mooier met de vierkante.

Ook mijn kerstkaartjes had ik besteld via jullie. Die waren wel met ronde en andere formaten, maar ook zalig om te doen.

Het is zo rustgevend! Zalig om te doen. Zelfs mijn mama heeft de microbe te pakken. Voor haar is het een goede ontspanning en zo heeft ze minder last van hare hoge bloeddruk. 😉 

We hebben ons beide buiten geïnstalleerd onder ons afdak (dus laat de regen maar komen), mijn steentjes uitgestald (voel mij soms een winkelbediende, ja waarom? Ik heb een heel schema uitgewerkt op mijn pc om gemakkelijk mijn reservesteentjes terug te vinden, zit ondertussen met 8 dozen)

Lekker buiten zitten, hebben we ook meer licht natuurlijk, ik met een tasje koffie of iets fris en ons mama ook met een tasje thee of iets fris. Mooie muziek op de achtergrond, in de namiddag gebeurt het wel dat we een zakje chips erbij halen. Maar we zijn allebei zooooooo ontspannen dat we soms de tijd uit het oog verliezen.

Ook de tv wordt zelden nog aangezet, juist tijdens onze maaltijd om 17u omdat er dan een serie is die we volgen, maar eens gedaan met eten en de aflevering is gedaan, zijn we terug buiten tot gemakkelijk 21u30! Meer moet dat toch niet zijn.

Onze hondjes liggen bij ons buiten, ons kanariepietje zit bij ons.

Ik kan alleen maar beamen dat het rustgevend werkt, zeer goede service. Steeds behulpzaam.'

Ann, wat leuk om te horen dat Diamond Painting je zo goed bevalt. Een heel schema voor de 8 dozen met overgebleven steentjes, jeetje! 

Wil jij net als Ann je diamond painting verhaal delen? Mail ons jouw verhaal en wie weet ben jij de eigenaar van de volgende blog!

5 reacties

 • Al vijf painting gemaakt net nog twee besteld . Ben begonnen in mei door mijn dochter en door de corona .

  Isabelle Vanbesien
 • Ik vind het enorm verslavend. Het is begonnen met een gewone foto. Ik zag mijn schoonzus dat doen. Toen die kleine foto af was, ben ik met eigen foto’s begonnen. En ik vind het enorm verslavend. Leuke hobby moet ik zeggen

  Hilde De Neef
 • Sinds 11 jaar loop ik met tinnitus. De beste medicatie is afleidingen. Nu deed ik dat altijd met fietsen en muziek. Maar sinds kort met Diamond painting. Eerst een kleintje gekregen. Nu een grote besteld. Het geeft mij veel rust omdat je gefocust bent. Kan daarom ook niet wachten tot hij binnen is.

  Ronald
 • Ik vind het heel leuk om te doen,het is echt verslavend,Als je eenmaal begind kan je niet meer stoppen.

  A.Berkhout
 • Ik vindt het heerlijk om te painten na een drukke werkdag, even mn koppie leegmaken. Ik paint nu zo’n 1 1/2 jaar en vindt het een hele gave hobby, je maakt mooie dingen die ik zelf ophang of om ze cadeau te geven. Ik kijk mn vaste programma’s op vaste dagen en voor de rest probeer ik elke avond wel even te painten. Ook vindt ik het leuk om te zien dat het steeds verder “groeit” groetjes van een zeer verslaafd persoon

  Erica

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd