Meteen naar de content

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ & ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฉ

  De paint-strategie van Mieke!

  De paint-strategie van Mieke!

  Derde painting klaar!

  Ik moest er even op wachten maar zaterdag kwam hij binnen. Mijn derde painting! En hij is klaar! Moeder sneeuwtijger met jong. Hij is voor mijn kleinzoon, en ik ben benieuwd of hij er blij van wordt. Ik moet oppassen dat ik niet iedereen ga spammen met paintings ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

  Heb nog een vijfluik klaarliggen voor in mijn quarantaine periode, ik ben benieuwd of ik het zo lang volhou en er dus af kan blijven.

  Hoe begin ik? Eerst het canvas uitrollen en recht laten worden. Ondertussen de steentjes controleren. Dan start ik in de rechterbovenhoek. Ik maak steeds een zakje op. Dus komen er ook steentjes op andere plekken terecht dan aansluitend. Maar op deze manier hoef ik minder te werken met een sorteerbak. Ik leg na twee zakjes het afdekpapier er overheen en ga iets heel anders doen. En dan natuurlijk weer verder. En hij is klaar!!

  ย 

  ย 

  Mieke heeft hier een painting in een erg klein formaat besteld, wat de details vermindert. Wij raden aan om een groter formaat painting te bestellen wanneer er veel details in een foto zitten, dan wordt de painting duidelijker!

  Tip: omdat de painting meestal opgerold, of de grotere paintings opgevouwen in de verpakking zitten is het goed om je canvas vel eerst een paar nachtjes uit te rollen en plat te laten worden onder zware objecten. Zo weet je zeker dat je goed van start kunt gaan!ย 

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en Belgiรซ

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna