Meteen naar de content

BLACK FRIDAY | 80% KORTING

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Bij Linda thuis is diamond painting een hobby voor de hele familie!

  Bij Linda thuis is diamond painting een hobby voor de hele familie!

  "Waarom wij fan zijn van Diamond painting? Het is klein begonnen: onze dochter kreeg voor haar zevende verjaardag een painting met vier schattige poesjes erop. Ze had de smaak snel te pakken en iedereen keek jaloers naar deze leuke bezigheid.

  Hierboven zie je het resultaat. Een gevolg van deze eerste painting was dat iedereen in ons gezin wel een eigen painting wilde hebben. Dus volgden de bestellingen elkaar al snel op. 

  Er is zelfs een vijfluik besteld, maar die is nog volop in de maak, zoals op onderstaande foto te zien is.
  Onze 13-jarige dochter heeft een painting besteld met haar eigen foto. En de 7-jarige dochter waar het allemaal mee begonnen is, is al weer volop bezig met haar volgende painting met haar lievelingsdier de panda erop.
  Oudste dochter is bezig met een 50x60 herfstpainting. Er liggen voor een verjaardagsfeestje nog uiltjessleutelhangers te wachten. Kortom: we zijn nog lang niet klaar met deze leuke ontspannende hobby. Ondanks de levertijd komen we steeds weer bij Diamond Painting Wereld terug. Waarom? Dat heeft verschillende redenen. 
  De eerste reden is de goede kwaliteit van de paintings. Alles wordt  tiptop geleverd en dat resulteert in een prachtig eindresultaat.
  De andere reden dat we steeds weer kiezen voor Diamond Painting Wereld is het grote assortiment. Er is ontzettend veel uitzoek, niet alleen in paintings, maar ook in bijvoorbeeld sleutelhangers, boekenleggers, kaarten, enzovoort.

  Ook het ophangsysteem lijkt ons wel wat. We hebben daar nog geen ervaring mee, maar we gaan het zeker uitproberen! Nog een tip voor Diamond Painting Wereld: er is al best veel uitzoek, maar muziekinstrumenten zijn er nog niet zo heel veel..."


  Super leuk, Linda, bedankt voor het delen! Zo zie je maar dat diamond painting een hobby is voor jong en oud.. 😉  En diamond painting op een kinderfeestje, echt een leuke activiteit! En goed idee, diamond paintings met muziekinstrumenten. We gaan direct op zoek! Welk instrument zou jij graag terug zien in onze shop? Laat het ons weten!

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna