Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Annemiek neemt haar paintings mee op vakantie!

Annemiek neemt haar paintings mee op vakantie!
Ik ben Annemiek, 35 jaar en ben helemaal verslaafd aan diamond painting.

Ongeveer 2,5 jaar geleden ontdekte ik in een winkel een doos met een olifant diamond painting en het leek mij zo leuk om te doen, dat ik de doos meteen kocht! En dat was het begin van mijn verslaving...

Intussen heb ik al verschillende 5 luiken, formaten 30x40 en 40x50 en kerstkaarten gemaakt. Ik vind ze allemaal even leuk!
Bij elke bestelling krijg je een klein pakketje met pen, wax, schudbakje, pincet... Deze zijn dan ook echter noodzakelijk. Intussen heb ik een eigen Ergonomische Pen aangeschaft die je ook op de site van Diamond Painting Wereld kan kopen. Sinds ik deze gebruik heb ik géén last meer van kramp in mijn vingers. Super toch?

Intussen heb ik mijn moeder ook aangestoken en zitten we vaak samen gezellig te painten aan tafel. Zij werkt het liefst met ronde steentjes omdat ze nogal veel trilt met haar hand. Ik heb dan weer liever de vierkante steentjes. Zo zie je maar dat iedereen verschillend is maar dat er voor iedereen wat wils is.

Het handige is dat je het dan ook overal kan doen waar je een vlakke ondergrond hebt. Ik doe het in de zomer heerlijk buiten, als ik moe ben doe ik het op een plateau in de zetel, ik neem ze mee als ik met de auto op vakantie ga en dan ook gewoon thuis op de tafel...
Ik heb de chronische ziekte van Lyme en ben bijna altijd thuis. Deze hobby maakt het mogelijk voor mij om toch iets creatiefs te maken zonder al te veel inspanning en ik raak er ook erg ontspannen van.
Ik heb al verschillende merken geprobeerd maar kom toch telkens weer bij Diamond Painting Wereld uit. Waarom? Gewoon, omdat de kwaliteit van de steentjes en het doek zo goed is. En moest je een paar steentjes te kort komen, worden deze meteen naar je opgestuurd.
Wat ik ook een pluspunt vindt, is dat wanneer je voor een bepaald bedrag koopt, je er een gratis opbergdoosje bij krijgt. Onmisbaar! 

comment 1 opmerking

J
Jean-Marie Roos calendar_today

Beste, ikzelf en mijn vrouw zijn nú ook met diamond painting wereld (tis inderdaad een prachtige hobby maar verslavend 😉).

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x