Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Wat maakt Diamond Painting leuk?

Wat maakt Diamond Painting leuk?

Wat maakt Diamond Painting leuk?

Wil je graag iets doen wat meer ontspanning, rust en uitdaging geeft dan alleen kleuren of puzzelen? Dan is Diamond Painting perfect voor jou! Net als puzzels en kleurboeken heeft Diamond Painting tal van psychologische en emotionele voordelen. Ben je benieuwd wat deze zijn? Lees snel verder.

1. Minimaliseert stress en angst 

Net als iedereen heb je ook vast een vermoeiende baan en wil je iets hebben om te ontspannen na een lange hectische dag. Diamond painting is een vorm van Mindfulness gebaseerde kunsttherapie (Mindulness-based art Therapy/ MBAT). Het zorgt er ook voor dat je in staat bent om te mediteren terwijl je bezig bent. 

Doordat je een ontspannen omgeving creëert, kan het je verdriet, angst en irritatie verminderen. Om gebruik te maken van de maximale voordelen, kies je voor een Diamond Painting met een afbeelding die voor jou ontspannend is. Zo dompel je jezelf helemaal onder in de Painting ervaring. Ook kun je kiezen voor een Diamond Painting van je eigen foto.

2. Stimuleert creativiteit

Diamond Painting zorgt voor een creatieve doe-het-zelf-inspanning die zeker de creativiteit in jou naar boven zal brengen. De rechterhersenhelft van ons brein wordt geassocieerd met onze visie, verbeelding, redenering en kunst.

Diamond Painting zorgt voor de stimulering van dit deel van de hersenen en neemt deel aan creatieve en intelligente stimulatie. Wij hebben een ruim assortiment van Diamond Painting Kits om uit te kiezen.

3. Verhoogt het artistieke vertrouwen

Velen van ons zullen onszelf niet echt als kunstenaars beschrijven. Echter stimuleert Diamond Painting wel het creatieve in jou en het wakkert hierdoor de kunstenaar in jou aan! De paintings zijn eenvoudig te maken en geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Als je van plan bent om jouw kind een Diamond Painting te geven, kun je een Diamond Painting set voor beginners kiezen. Dit is niet enkel geschikt voor kinderen, maar ook voor senioren! Het besef dat je door al je inspanningen een kunstwerk hebt gemaakt, geeft een heerlijk gevoel van voldoening. Heb je de painting af? Lijst de Diamond Painting in en geef het een speciaal plekje.

4. Verfijnt motorische vaardigheden

Diamond Painting verbetert en verfijnt ook de motoriek van een persoon. Het painten verbetert je oog-handcoördinatie met elk klein steentje die je op het canvas plakt.

Het buigt bovendien je vingerspieren en hand, waardoor je meer behendigheid en kracht ervaart bij de dagelijkse klusjes. Bovendien verhoogt het je algehele aandacht en concentratievermogen.

 

Samengevat
Diamond Painting is een super ontspannende en leuke hobby voor jong en oud. Het vermindert angst en stress en stelt mensen met dezelfde interesse ook in staat elkaar te ontmoeten. Je kunt in dit proces ook nieuwe vrienden maken. Het is niet alleen een hobby, maar draagt daadwerkelijk bij aan het geluk van de Diamond Painter. Ben jij klaar om je eerste Diamond Painting te maken?

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x