Meteen naar de content

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Wat kun je doen tegen statische diamond painting steentjes?

  Wat kun je doen tegen statische diamond painting steentjes?

  We hebben het allemaal wel eens mee gemaakt, je haalt je steentjes uit de verpakking en ze blijven overal aan vast plakken. Je steentjes zijn statisch geworden door de wrijving die ze hebben in de verpakking. Dit kan ervoor zorgen dat ze plakkerig en springerig worden. Met de tips hieronder kan jij je statische steentjes weer "normaal" maken: 

  1. Rubberen elastieken
  Eén van de makkelijkste manieren om van je statische steentjes af te komen is via rubberen elastieken. Knip een paar rubberen elastieken kapot en leg deze in de zakjes of potjes met de steentjes. Schud het mengsel even door elkaar en laat dan het zakje of het potje een nachtje staan. Daarna zullen je steentjes niet meer statisch zijn. 

  2. Zeven
  De snelste manier om je diamond painting steentjes weer normaal te krijgen is door ze in een fijne zeef te doen. Leg ze vervolgens in een potje lauw water met afwasmiddel erbij. Spoel ze af en laat ze drogen, daarna zijn ze klaar om weer te gebruiken. 

  3. Vochtige theedoek
  Ook met deze methode kom je makkelijk en snel van je statische diamond steentjes af. Het enige wat je hoeft te doen is een theedoek vochtig maken en de steentjes er even in leggen. Droog de steentjes vervolgens af en je kan weer aan de slag. 

  4. Geduld
  Dit is misschien niet de beste tip als je gelijk aan de slag wilt maar met een beetje geduld werkt het wel. Het enige wat je hoeft te doen is het potje of het zakje met je steentjes een paar dagen laten staan. Zorg er wel voor dat er lucht bij kan komen. Na die paar dagen zullen ze niet meer statisch zijn. 

  Heb jij wel eens last gehad van statische steentjes, en heb je toen één van deze tips gebruikt? Laat het ons weten in de reacties!

   

   

   

   

  comment 1 opmerking

  J
  Joke Wams calendar_today

  Hallo, ik heb een stukje keukenrol papier in de potjes met steentjes gedaan. Na een nacht was het statisch zijn van de steentjes helemaal weg. Puik en goedkope oplossing. Ik weet van een Australische Youtubster die Grace heet, van Gracies Diamond World dat je daar bij haar in Australië zogeheten Drying paper hebt. Hier niet te verkrijgen volgens mij.

  laat een reactie achter

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna