Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Wat is een diamond painting pen?

Wat is een diamond painting pen?

Diamond painting is natuurlijk een geweldige hobby waar iedereen aan kan beginnen, maar als je het pas net hebt opgepikt kan het soms best lastig zijn om uit te vinden waar al die tools in je diamond painting kit nou voor zijn. Daarom vertellen we je vandaag over de diamond painting pen - een essentiële accessoire voor al je diamond paintings. 

Wat is een diamond painting pen? 
Je diamond painting pen is een essentieel gereedschap, want het is in feite het gereedschap dat de diamonds van je dienblad of opbergdoosje naar het doek brengt. 

Hoe gebruik je een diamond painting pen? 
Het gebruik van een diamond painting pen is vrij eenvoudig. Zorg voor wat wax op de pen, en met het deel wat je in de wax hebt gezet pak je dan een diamond steentje uit je bakje en leg je deze op het canvas. 

Verschillende soorten diamond painting pennen
Elke diamond painting is uniek, en het gereedschap dat je gebruikt om het te maken moet dat ook zijn. Als het om diamond painting pennen gaat, zijn de stijlen eindeloos. Zo vindt je diamond painting pennen gemaakt van hout, leer, gel en nog veel meer materialen. Van dikkere pennen die gemakkelijk vast te pakken zijn tot dunne pennen

Bij Happy Painting hebben wij diverse pennen in allerlei kleuren en stijlen. Kies een ontwerp dat je leuk vindt er let erop dat je een pen vindt met een comfortabele greep. Zoals eerder gezegd zijn sommige pennen wat dikker terwijl andere pennen dun zijn, ook hebben we tegenwoordig ergonomische painting pennen in ons assortiment. Het hangt er echt van af wat heb beste aanvoelt voor jouw hand. Er is geen goed of fout type pen. Probeer dus een paar stijlen uit en kijk wat goed in je hand voelt. 

Wat is jouw favoriete soort diamand painting pen? Laat het ons weten in de reacties! 

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x