Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Wat doe ik tegen lege ruimtes in mijn diamond painting?

Wat doe ik tegen lege ruimtes in mijn diamond painting?

Als het gaat om diamond painting, is er een hoop geduld nodig om je steentjes perfect te plaatsen. Er ontstaan al snel lege ruimtes of gaten als je de steentjes verkeerd plaatst. Maar wat kan je dan doen tegen deze lege ruimtes in je diamond painting?

1. Gebruik de achterkant van je ergonomische pen
Eén van onze best verkochte producten is onze ergonomische diamond painting pen, en terecht, want naast dat de pen fijn in je hand ligt zit er ook een extra hulpmiddel op: een hulpmiddel voor het rechttrekken van je diamond painting. De achterkant van de pen lijkt een beetje op een verfkrabber of plamuurmes maar wordt gebruikt om je steentjes in de juiste positie te brengen. 

Het enige wat je hoeft te doen is de achterkant van de pen langs een rijtje steentjes te plaatsen en het in een kleine hoek te kantelen. Druk vervolgens stevig op het handvat en duw je steentjes in een rechte lijn. 

2. Gebruik een Multiplacer Tool
Een tweede optie en accessoire die erg handig is om je steentjes goed neer te leggen is de Multiplacer Tool. Deze tool maakt het gemakkelijker om meerdere steentjes tegelijk te plaatsen, zodat ze allemaal de eerste keer al perfect recht worden neergelegd. Het enige wat jij hoeft te doen is een paar steentjes uit je opberg ruimte te halen met de Multiplacer en deze op het canvas aanbrengen. 

3. Repareer je fouten met een pincet
Bijna iedereen heeft wel een pincet in huis: om je wenkbrauwen te doen, om splinters uit je huid te halen, maar ook voor diamond painting kan een pincet erg nuttig zijn. Als je ziet dat je een steentje scheef hebt geplaats kan je een pincet gebruiken om deze te corrigeren. Draai het steentje voorzichtig in de gewenste positie en verplaats geen aangrenzende steentjes. Doe dit altijd rustig en voorzichtig om schade aan je painting te voorkomen. 

 4. Houd je lijnen recht met een liniaal
Als je ervoor wilt zorgen dat je steentjes perfect op een lijn blijven, kan je een liniaal (of ander gereedschap met rechte randen) gebruiken om ze recht te houden. Plaats de liniaal op het canvas en druk deze voorzichtig tegen elke rij, waarbij je de steentjes in een nette lijn duwt. Naast een liniaal zou je ook een steentjescorrector kunnen aanschaffen. Beide hebben hetzelfde effect. 

Wat doe jij om lege ruimtes en gaten in je diamond painting te voorkomen? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

comment {0 reacties

B
Bart Thijs calendar_today

Graag ja

F
Fiers August calendar_today

Hallo ik heb op 28 december een bestelling gedaan ik heb nog niets ontvangen

K
Karin Schraal calendar_today

Mijn steentjes willen niet plakken
Wat kan ik daar aan doen?

C
Corrie calendar_today

Ik he zaterdag wat besteld en betaald maar mog steeds niets gehoord of ontvangen. Hoe zit dit.
Hoi graagvan u

G
Gerard Morsink calendar_today

Ik doe het met een houten deeg rol perfect resultaat

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x