Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Waar kan ik het beste Diamond Paintings kopen?

Waar kan ik het beste Diamond Paintings kopen?

Je bent op zoek naar een nieuwe Diamond Painting kit. Je speurt Google af om te kijken waar je de nieuwe kit wilt gaan aanschaffen. Klinkt heel simpel, maar dat is het toch niet! Met inmiddels tientallen, misschien wel honderden aanbieders van deze populaire hobby, maar je je keuze op een aantal verschillende eigenschappen. Deze zullen we later in deze blog behandelen. Ben jij benieuwd of wij je kunnen helpen met het maken van een beslissing? Lees dan snel verder!


Het is logisch om een product te willen hebben dat wordt verzorgd en geleverd door een bedrijf met mensen die ook echt houden van wat ze doen. Met dat gezegd te hebben, Happy Painting is een jong bedrijf dat gebouwd is op passie voor diamond painting!

Het begon allemaal in 2016, wij kwamen toen voor het eerst in aanraking met Diamond Painting op een hobbybeurs in Nederland... Wil je meer weten over hoe Happy Painting ontstaan is? Klik dan hier en we stellen ons graag voor! 

Nu je ons verhaal hebt gelezen kun je dus vertrouwen op de kwaliteit van onze paintings en de fantastische ervaring met onze Premium Happy Painting Kits.

WELKE KEUZES MAAK JE BIJ HET BESTELLEN VAN EEN NIEUWE KIT?

💰 Allereerst is de prijs natuurlijk belangrijk. Begin je bijvoorbeeld voor het eerst en wil je het liever even uitproberen en niet al te veel geld uitgeven? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een standaard pakket bij je plaatselijke supermarkt of andere low budget winkel te kopen. Hier heb je vaak leuke, kleine beginner paintings voor een lief prijsje. Wel zul je merken dat de kwaliteit van dit soort kits niet altijd even hoog zijn. Denk aan de plaklaag die niet optimaal is, of het canvas dat snel kreukt. Soms krijg je niet eens een starterskit om aan je painting te kunnen beginnen! Ook hebben deze winkels vaak geen speciale service voor wanneer je steentjes mist. 

🖼 Keuze in ontwerpen is ook van belang! Er zijn wel duizenden verschillende designs verkrijgbaar om te painten. Soms is de keuze wat té groot, maar soms kom je ook weinig verschillende ontwerpen tegen bij andere webshops dat er eigenlijk niet echt iets tussen zit waar je happy van wordt. Een perfecte balans hierin is essentieel, want je moet genoeg keus hebben maar jezelf ook niet helemaal kwijtraken in het eindeloos bladeren door designs. 

💎 Dan komt kwaliteit aan de orde. Kwaliteit is enorm belangrijk bij het maken van je beslissing. Natuurlijk zijn er hele grote aanbieders die prima paintings leveren, vaak wat goedkoper. Maar deze winkels produceren op erg grote schaal waardoor er minder ruimte is voor kwaliteitscontrole. Ook heb je bij die grote aanbieders vaak geen mogelijkheid om goed geholpen te kunnen worden mocht er iets mis zijn met je painting. 

📷 De optie om custom paintings te laten maken. Hier komt al het bovenstaande een beetje bij elkaar. Vrijwel elke diamond painting aanbieder hebben de optie om van je eigen foto's of favoriete afbeeldingen, paintings te maken. Maar het is erg belangrijk dat je hier ook goed bij wordt geholpen, want het maken van dit soort paintings hebben nogal wat eisen. Kies dan ook voor een aanbieder die je hier goed bij helpt vóór je een bestelling plaatst. 

Bij Happy Painting doen we dit maar al te graag! Je bent altijd vrij om van te voren je gewenste foto naar onze klantenservice te sturen om persoonlijk advies te krijgen. We zullen je foto dan, zo nodig, laten optimaliseren door onze ontwerpers en je verschillende voorbeelden laten zien. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en helemaal happy zult zijn met het resultaat. 


DUS, WAAROM BIJ HAPPY PAINTING BESTELLEN?

Van het canvas en de gegoten lijmlaag tot de steentjes, de tool kits en de algehele paint ervaring, wij geloven dat ons bedrijf naar wens levert!

Bekijk de onderstaande afbeelding maar eens om te kunnen zien wat het verschil is tussen onze paintings en die van de concurrentie; Wij weten dan ook zeker dat je tevreden zult zijn met het resultaat.



Maar ook is het onze nummer 1 prioriteit om meer dan dat te doen voor onze Happy Community. Onze klantenservice bijvoorbeeld. Het Happy Team staat (bijna) 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen maar ook zeker om gezellig te kletsen over Diamond Painting. 

We hopen dat we je een klein beetje hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keus. Samengevat: Happy Painting is misschien ietsje prijziger dan de grote, standaard aanbieders of de kits die je koopt in de supermarkt, maar je zult zien dat het niet zonder reden is. Onze hoge kwaliteit paintings én de Happy Service die je erbij krijgt, is bijna onbetaalbaar 🧡

Heb je inmiddels de goede keuze gemaakt om je aan te sluiten bij onze Happy Community? Neem dan snel een kijkje en wordt ook een Happy Painter

comment {0 reacties

A
A. Ruijgh Bakker calendar_today

heb een keer een foto gemaakt wordt er niet mooier op , net of gaan de steentjes los komt een zwarte kleur overheen. Vraag me af hoe dat kan.
Waar ik hem besteld heb weet ik niet meer, maar vond het een vraag waard
Gr. A Ruijgh

V
Van hilten calendar_today

Heeft meerderen patenten bestelt en Zeer tevreden alles zeer goed verpakt en is goed verstuurd en alles is afgelevert

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x