Meteen naar de content

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Last van stress? Happy Painting helpt!

  Last van stress? Happy Painting helpt!

  Voel jij je wel eens gestrest? Voel je je angstig? Of heb je misschien te maken (gehad) met een burn-out? Laat Happy Painting je helpen. 

  Onze naam, Happy Painting, hebben wij met veel zorg en liefde uitgekozen. Want ook wij hebben zelf ervaren hoe rustgevend diamond painting kan zijn. In deze blog vertellen we je graag waarom wij kunnen helpen en wat de voordelen van diamond painting zijn. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.  WAT IS STRESS?

  • Stress ontstaat wanneer te lang te veel spanning aanwezig is.
  • Er worden drie soorten stress onderscheiden: spannende stress, frustrerende stress en schadelijke stress.
  • Stress heeft verschillende oorzaken. Bekende oorzaken zijn een hoge werkdruk en ziekte of overlijden van een naaste.
  • Stress kan zich uiten in lichamelijke en psychische klachten. Het is merkbaar in gevoelens, gedrag en/of gedachten.
  • Herstellen van stress duurt langer naarmate je langer gestrest bent.
  • Lukt het niet om zelf stress te verminderen, zoek dan hulp bij een arts, psycholoog of coach.
  Stress betekent dus eigenlijk niets anders dan spanning of druk. Stress is niet per definitie altijd ongezond. Je hebt een bepaalde mate van stress nodig om goed te kunnen functioneren. Gezonde stress is de spanning die je voelt voor een examen, optreden, sollicitatiegesprek of andere spannende gebeurtenis. 

  Maar wanneer stress negatieve gevolgen heeft en het dus ongezonde stress wordt, is het belangrijk dat je rust gaat opzoeken en je geest even op wat anders laat focussen.

  Kunst en tekenen in het algemeen staan bekend als geweldige methoden om stress te helpen verminderen. Er is niet voor niets een hele sector die kunsttherapie heet. Kijk maar eens naar kinderen die creatief bezig met het maken van tekeningen, schilderijen en andere knutselwerkjes. Je ziet overduidelijk hoe het hen ontspant en veel plezier geeft. Volwassenen daarentegen denken er niet vaak aan om te knutselen stress te verlichten, maar het kan echt wonderen doen!  WAAROM DAN DIAMOND PAINTING?


  Kunst helpt je gedachten af te leiden van stressvolle situaties. 
  Het maken van een diamond painting is een geweldige manier om je gedachten af te leiden van de stress factoren in je leven. Als je creëert, schakel je een ander deel van je hersenen in en kun je helemaal opgaan in wat je aan het creëren bent. Zelfs als je maar 45 minuten aan diamond painting besteedt, zal het je hoofd leegmaken en je kunt je problemen weer met een frisser perspectief te benaderen.

  Kunst kun je vergelijken met meditatie.
  Meditatie helpt je bij het leegmaken van de hoofd, en kunst kan je helpen hetzelfde te doen. Wanneer je opgaat in je creatie, worden je hersenen opgeladen door de focus. Het kan daadwerkelijk helpen om stress te verminderen en je vermogen om te gaan met dingen die om je heen gebeuren te verbeteren. Diamond painting is dus een fijne vorm van kunst waarmee je dit zelf kunt ervaren.

  Kunst is een vorm van self-care.
  Soms wordt de stress groter als je vergeet voor jezelf te zorgen. Soms geeft het leven je zoveel tegenslagen dat je vergeet te zitten en te ontspannen. Als je elke dag ook maar één uurtje besteedt aan een vorm van kunst, geef je je hersenen een beetje tijd om tot rust te komen en te ontspannen. Diamond painting neemt veel tijd in beslag waardoor het perfect is om dagelijks eventjes te doen.

  Al met al is het leven tegenwoordig erg actief, en mensen staan voortdurend onder druk om meer te doen. Tussen je werk en de kinderen door is er helaas niet veel tijd om voor jezelf te zorgen. Maar wanneer je diamond painting toevoegt in je wekelijkse of dagelijkse routine, zal dat helpen om je stress te verminderen. Je bent natuurlijk niet beperkt tot enkel diamond painting. Tekenen en schilderen is net zo ontspannend.

  Diamond painting is dus eigenlijk één van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven. Wil jij het graag proberen? Neem dan eens een kijkje bij onze uitgebreide collecties.

  comment {0 reacties

  C
  Carla calendar_today

  Heel herkenbaar! Printen verminderd je stress. Kortgeleden ben ik in 3 weken tijd mijn schoonvader en bonusmoeder verloren. Thuis niks doen, werd alleen maar piekeren. Door het printen werd ik buiten verwachting helemaal relaxed. Heerlijk om te doen!

  J
  Joke calendar_today

  Heel herkenbaar vorig jaar psychische vermoeidheid gehad .
  Door veel lichamelijke tegen slagen en overlijden van mijn moeder dus onbewust niet echt verwerkt.
  Maar wat heb ik aan het painten veel afleiding gehad dus zeker aan te raden .
  Als je niet goed in je vel zit een heerlijke hobby.

  m
  massage while breastfeeding calendar_today

  Many people these days need certainly to uncover further regarding these
  subjects, despite the fact that there will hardly ever quite possibly be more than enough spare time.
  After precious time for relatives and buddies,
  and of course doing business, exactly what free time
  is left to allocate to learning all these most vital theories?
  Being an individual employing post-partum massage,
  and also making online websites and supervising different nodes,
  time is sure enough a commodity which i do not ever possess ample
  amounts of. Most likely, I will be capable of finding the period of time
  needed to study this important area of interest more exhaustively.
  Many thanks for administering this kind of reliable website. http://Me.Lkii.Ub.Liudok.B.Lea.D.I@Sorina.Viziru.7@E.Xped.It.Io.N.Eg.D.G@Burton.Rene@www.kartaly.surnet.ru?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2FNjmassage.info%2F%3Ehttps%3A%2F%2FNjmassage.info%2F%3C%2Fa%3E

  laat een reactie achter

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna