Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Kom tot rust met Diamond Painting

Kom tot rust met Diamond Painting

Kom tot rust met Diamond Painting

Volledig tot rust komen doe je natuurlijk met diamond painting. Deze nieuwe creatieve hobby is een weldaad voor onze geest. Daarnaast is het eindresultaat natuurlijk ook een lust voor het oog. Met diamond painting worden er steentjes op een plakkend canvas doek geplaatst. Dit doek is voorzien van een bepaalde code die overeenkomt met de kleuren van de steentjes. Het plakken gebeurd met een speciale pen. Maar, naast een leuk tijdverdrijf neemt diamond painting nog een aantal fijne voordelen met zich mee. Je komt er namelijk volledig mee tot rust. De perfecte manier om stress en spanningen te voorkomen.Creatief bezig zijn is goed voor onze psyche. Werkdruk, stress en andere spanningen kunnen we zo van ons af laten glijden. Dit geldt zeker voor diamond painting. Het eenvoudige concept vraagt geen ingewikkeld denkwerk. In tegenstelling tot andere creatieve hobby’s waarbij dat vaak wel het geval is.  Tijdens een sudoku puzzel of kruiswoordraadsel wordt het brein aan behoorlijk wat denkwerk blootgesteld. 


Op die manier geven we ons lichaam dus nog niet de ontspanning die het zo nodig heeft. Met diamond painting kom je wel tot rust. Het plakken van de steentjes gaat snel en makkelijk aan de hand van een patroon met symbolen. Daardoor kun jij je volledig afsluiten voor de buitenwereld waardoor je lekker tot rust komt. Deze rust en ontspanning wordt bij diamond painting veroorzaakt door de concentratie die je ervoor nodig hebt. Onze hersenen komen daardoor in een zogenaamde hyperfocus terecht. Stress gerelateerde klachten en spanningen worden daarmee bestreden. Hierbij kun je denken aan overprikkeling, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

 

DIAMOND PAINTING GEEFT RUST EN VERMINDERD STRESS

Het leuke van diamond painting is dat je het altijd en overal kunt doen. Of dat nu tijdens een vrij uurtje overdag is, of s’ avonds na het eten. Hoewel het afmaken van een diamond painting schilderij behoorlijk wat discipline vergt, zal dit je makkelijk vergaan. Dat komt omdat het plakken van de steentjes een bijna verslavend effect heeft op ons brein. In combinatie met de innerlijke rust en ontspanning die je ervaart met diamond painting, zul je dit doorzettingsvermogen dus eenvoudig op kunnen brengen. Door het plakken van de steentjes krijgt de afbeelding op het canvasdoek steeds meer vorm.

Zo wordt je natuurlijk nog nieuwsgieriger naar het uiteindelijke resultaat van jouw persoonlijke schilderij. Met een grote diversiteit aan patronen is er altijd wel een doek dat je aanspreekt. Zo ervaar je tijdens het maken van je diamond painting een heerlijke rust en ontspanning, en kun je daarna ook nog eens genieten van een schitterend schilderij aan de muur. Kom tot rust met diamond painting en ervaar hoe veelzijdig én leuk deze creatieve hobby is.

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x