Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Kan ik mijn diamond painting ook buiten ophangen?

Kan ik mijn diamond painting ook buiten ophangen?

Stel je voor... Je zit met je vrienden en familie in de tuin en dan hangt jouw diamond painting aan de schutting of je tuinhuisje. Dat is toch geweldig?! In deze blog leggen we jou uit hoe jij je diamond painting buiten op kan hangen. 

Het begint allemaal met de juiste lijst
Het allerbelangrijkste bij het buiten ophangen van je diamond painting is dat je de juiste lijst hebt. De twee eisen waar je lijst echt aan moet voldoen zijn: 

1. De lijst moet 100 % waterdicht zijn. Helaas regent het in Nederland nogal vaak, en is het niet erg handig om elke keer je kunstwerk naar binnen te halen als het weer eens begint te regenen. Let er daarom goed op dat de lijst die je aanschaft echt helemaal waterdicht is. Je kan speciale lijsten kopen die gemaakt zijn voor buiten. 

2. De lijst moet de juiste afmetingen hebben, zodat jouw diamond painting goed past. Check daarom altijd voordat je een lijst gaat gebruiken of aanschaffen welke afmetingen de lijst heeft. 

Een goede plek vinden voor je diamond painting
Ook al zijn we in Nederland over het algemeen geen tropische temperaturen gewend, toch kan er wel zomaar een dag zijn dat het dertig gaden is. Dat betekent dat het vol in de zon wel veertig graden kan zijn. De steentjes op het canvas zijn natuurlijk vastgeplakt met een lijmlaagje, dit lijmlaagje is erg stevig en zorgt ervoor dat de steentjes niet van het canvas afvallen. Maar deze lijm kan niet zo goed tegen veertig graden warmte. De lijm kan gaan smelten en dan kunnen er steentjes afvallen. Dit zou natuurlijk zonde zijn!

Daarnaast is er een kans dat de steentjes gaan verkleuren als jouw diamond painting continue in de zon hangt. Zorg er daarom dus voor dat jouw diamond painting op een plek hangt waar ook enigszins schaduw staat, en waar dus niet de hele dag de zon op schijnt. Zo blijft je painting mooi. 

Het is dus zeker mogelijk om je diamond painting buiten op te hangen, als je deze twee belangrijke tips in acht neemt. Heb jij je diamond painting buiten hangen? Laat het ons weten in de reacties!

comment 1 opmerking

M
Marga Van raaphorst calendar_today

Ik wil mijn diamont painting,in de tuin hangen welke vernis raden jullie aan.En welke lijst is het beste om de diamont paiting op te hangen,graag zie ik jullie antwoord te gemoet

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x