Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Is diamond painting moeilijk?

Is diamond painting moeilijk?

Eén van de meest gestelde vragen die wij krijgen van beginners is "is diamond painting moeilijk?" Wij snappen die vraag, met al die kleine steentjes kan het namelijk best lijken of het een ingewikkelde hobby is. Maar dat valt allemaal best mee. 

Het belangrijkste: heb geduld!
Het staat heel duidelijk aangegeven waar je de steentjes moet plaatsen en met een klein beetje oefening zal je dit dan ook snel aanleren. Wat je wel nodig hebt is een beetje geduld. Het duurt wel even, vooral als je net begint, om een schilderij af te krijgen. Daarom raden wij beginners altijd aan om eerst met een kleiner schilderij te beginnen, bijvoorbeeld 20x25 cm. Zo kan je ook eerst kijken of je het leuk vind, en zie je sneller resultaat. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, dan is diamond painten vaak erg ontspannend. Veel mensen voelen zich helemaal ontstressen, omdat ze zich op de simpele handelingen kunnen concentreren in plaats van op hun problemen. 

Voor wie is diamond painting geschikt? 
Diamond painting is eigenlijk geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Voor kinderen is het vaak goed voor hun fijne motoriek en volwassenen gebruiken diamond painting als een hobby om te ontstressen. 

Voor echt kleine kinderen (0-3) is diamond painting echter geen geschikte hobby. Zij kunnen de steentjes gemakkelijk inslikken. Zorg er daarom ook voor dat je je eigen steentjes goed opbergt als je kleintjes hebt rondlopen. 

Vind jij diamond painting een moeilijke hobby? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

J
Joke Wams calendar_today

Moeilijk? Nee Diamond Painting is niet moeilijk. Het enige wat je wel dient te hebben is geduld. Na mijn eerste diamond painting was ik verkocht, en dat is inmiddels ruim vijf jaar geleden. Elke painting is voor mij een bron van opwinding, vermaak en een uitdaging. Ik daag mezelf uit om steeds grotere paintings te maken en met heel veel kleuren steentjes. De grootste die ik heb liggen is 90 × 120 cm en heeft maar liefst 200 kleuren. Ze is wel illegaal omdat de winkel ze verkocht zonder licentie van de artiest. Daarom zal ik er nooit een video over maken, hetgeen ik eigenlijk wel van plan was. Maar Josephine Wall schreef me dat ik haar schilderij als diamond painting gewoon kon maken. Het heeft me een belangrijke les geleerd. Een winkel kan liegen. Ik ben er nu extra alert op. Dat gebeurt me geen tweede keer. Ik erger me eraan. Ik ben een kruistocht begonnen om deze plagiaat zaken aan te geven wanneer ik ze bij een diamond painting winkel zie liggen. Zonder licentie mag je ze gewoon niet verkopen. Doe je het toch, dan is dat in mijn ogen diefstal.

H
Hellie calendar_today

Ik heb niet af kunnen
maken te weinig van kleur weet niet hoe ik t kan aanvullen Ook de cijfers van kleuren kloppen niet jammer bv nr5 zwart zie ik rosé

J
Jolanda calendar_today

Leuk om te doen lekker rust muziek op de achtergrond iets lekkers erbij en gaan.
Ik heb ze van groot naar klein boekenleggers, sleutelhangers, verjaardags kaarten en kerstkaarten.
Heb er een gemaakt van 1m bij 1m datum was een klus iedere avond en stukje.

m
melis carine calendar_today

een zeer fijne hobby ;doe het nu al 3 jaar en nog steeds een even fijne hobby ;nog niks spijt van gehad er mee begonnen ben

J
Jacqueline calendar_today

Nou niet moeilijk maar je moet er wel handigheid in krijgen .
Ik ben ooit eens met iets veel te groot begonnen. En heb het maar weggelegd. Want vond het oppakken best moeilijk.
Maar ga het toch snel weer eens proberen .

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x