Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

How to: de perfecte diamond painting werkplek creëren

How to: de perfecte diamond painting werkplek creëren

Hoe groter de diamond painting, hoe langer je ermee bezig bent. Sommige diamond paintings kunnen wel enkele weken of misschien zelfs nog langer duren en het houden van al je diamond painting benodigheden in huis kan het een rommelig of ongeorganiseerd gevoel geven. Daarnaast kan het laten liggen van materiaal op willekeurige plekken de kans verhogen dat deze kwijt raken of beschadigd raken.

Het is handig om van jouw diamond painting plek een georganiseerde en rustige plek te maken. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je naar elke kleur steentje vijf keer moet zoeken. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet: 

Maak gebruik van een extra kamer in je huis
De makkelijkste manier om een werkplek te creëren voor jouw diamond painting is door een kamer te gebruiken die over is, zoals bijvoorbeeld een logeerkamer of kantoor. Je hoeft natuurlijk niet de hele kamer om gaan bouwen tot diamond painting kamer, maar je kunt wel een deel inrichten voor jouw favoriete hobby. 

Diamond painting opbergboxen
Het is handig om diamond painting opbergboxen aan te schaffen om je steentjes in op te bergen. Zo houd je al je steentjes bij elkaar en hoef je er dus niet continu naar te zoeken. Extra tip: label de boxen met het kleurnummer. 

Maak gebruik van inklapbare tafels
Ook als je niet veel ruimte in huis hebt is er een mogelijkheid: inklaptafels! Of je nou in een klein appartement woont of in een groot huis, dit type meubel kun je in elk huis integreren om snel een werkplek te creëren. Het grote voordeel aan inklapbare tafels is dat je deze gewoon kunt inklappen en wegzetten als je deze niet gebruikt. Zo ziet jouw huis er binnen een handomdraai weer geordend uit.

Maak gebruik van een rolkarretje of rekken
Als je diamond painting wat serieuzer gaat nemen zul je de behoefte krijgen om al je steentjes en opbergboxen ook ergens op te slaan. Dan zijn er twee goede mogelijkheden: een rolkarretje of rekken. Met een rolkarretje kun je je benodigdheden gemakkelijk verrijden en verplaatsen naar waar je gaat werken, let wel op: in een huis met trappen is een rolkarretje misschien niet heel handig. Een tweede mogelijkheid is het aanschaffen van rekken. Zo kun je al je benodigheden netjes en geordend opslaan zodat je deze altijd terug kunt vinden. 

Heb jij nog een tip om de perfecte diamond painting werkplek te creëren? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

 

 

comment {0 reacties

J
Jeanet Miedema calendar_today

Er zijn verschillende opbergboxen voor dit soort materiaal te koop:
1. Kralen koffertje waar 64 doosjes in zitten, deksel met klepje bovenkant dus als je
die nummert heb je het overzichtelijk.
2. Een ander vorm kralenkoffer is een met 32 grote, doosjes, 12 kleinere en 2 bakjes
met daarin elk nog 3 doosjes (platliggend) De 32 en 12 kun je op de bovenkant
nummeren.
3. Ikzelf gebruik speciale opberg doosjes -volledig transparant met als inhoud 30
transparante potjes. Nummer erop plakken en voor de zekerheid doe ik altijd nog
het nummer erin. Hier kunnen 2 zakjes steentjes in.
4. Voor de pennen kun je denken aan een leeg kleurpotloden etui of i.d. Ik heb ooit
deze etui’s gekocht voor inhoud 48 potloden. Anders kun je denken aan
pennenzakjes of een bord maken van stof op/om karton heen, voorzie het van
lussen elastiek en je hebt een overzichtelijk pennenbord.

Mochten jullie meer tips willen, ik denk verder en dan hoor ik het wel.

J
Joke Wams calendar_today

Ik gebruik mijn grote vierkante Tictac potjes (2,5 × 2,5 × 5,1 cm). Ik zet ze in een nagellak standaard. Zo heb ik al mijn benodigde drills bij elkaar en gemakkelijk bereikbaar. Ik ben nu op zoek naar een Lazy Susan, een vierkante, met meerdere etages. Die zou het nog gemakkelijker maken. Helaas zijn die in Nederland niet te vinden of verkrijgbaar. Een goede opbergmogelijkheid voor mijn dikke diamond paint pennen zou ook gemakkelijk zijn. Nog niet gevonden, helaas. Wat ik ook nog mis, goede opberg mogelijkheid voor mijn groeiende hoeveelheid aan zakken met AB steentjes.

L
Louise De Kort calendar_today

Ik heb boxen met een deksel er op gekocht bij action ,daar doe ik alles in ,en de steentje die ik over heb weer in de zakjes waar ze uit komen in een plastik zak ,je kunt de over gebleven steentjes ook gebruiken om bv zelf kerstkaarten enz te maken ,en ja doosjes de steentjes in te doen is een aanrader als je gaat daimond painting .

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x