Meteen naar de content

DE NUMMER 1 IN DIAMOND PAINTINGS

  100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
  DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

  Hoe verwijder je rimpels en vouwen van je diamond painting canvas?

  Hoe verwijder je rimpels en vouwen van je diamond painting canvas?

  Hoera, je diamond painting is net bezorgd! Je wilt meteen aan de slag... maar helaas ontdek je dat er door het oprollen wat vouwen en rimpels in je canvas zitten. Helaas, krijgt elke diamond painter wel eens met deze dingen te maken. 

  Gelukkig hebben wij voor jou een paar tips en methoden verzameld om je canvas veilig en met succes weer rimpel- en vouwvrij te krijgen. 

  1. Gebruik zwaar gewicht
  De eerste tip is om met zwaar gewicht het canvas weer vlak te krijgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je canvas op een vlakke ondergrond leggen met gewicht erop. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een aantal boeken gebruiken. Je kan eventueel alle vier de hoeken vastplakken op de ondergrond, maar dit hoeft niet. 

  2. Gebruik een anti-rimpelspray
  Anti-rimpelspray of anti-kreukspray werkt niet alleen op je kleding, maar kan ook de vouwen van je diamond painting canvas afhalen. Naast dat het de vouwen en rimpels weghaalt verwijdert de spray ook geurtjes en zal je canvas een stuk frisser ruiken. Controleer wel alvast eerst op een klein stukje van het canvas om te kijken of de kleuren gaan bloeden of niet. Met een canvas van topkwaliteit zou er geen probleem moeten zijn, maar better safe than sorry. 

   

  3. Gebruik een strijkijzer
  Sommige diamond painters proberen het canvas niet te strijken omdat ze bang zijn dat dit de kleefkracht van het canvas zal beïnvloeden. Als jouw set specifiek vermeldt dat je geen strijkijzer mag gebruiken, doe dit dan ook niet. Anders kan je met een beetje zorg alle rimpels en vouwen effectiever verwijderen dan met welke andere methode dan ook. 

  Als je gaat strijken, leg het canvas dan altijd met de voorkant naar beneden en leg een dikke handdoek op de achterkant van het canvas. Met een lage stand kan je dan gemakkelijk alle kreukels verwijderen. Gebruik het strijkijzer nooit op een hoge stand, omdat hierdoor de lijm of de zelfklevende film zal smelten. Hierdoor verpest je helaas het hele canvas. 

  Met deze drie tips kan jij dus alle rimpels en vouwen uit je diamond painting canvas halen. Heb je zelf ook nog tips? Deel deze dan vooral in de reacties!

  comment {0 reacties

  G
  Gilleke calendar_today

  Mijn eerste painting had ook kreukels maar dat kwam omdat ik er direct aan begonnen was. Achter glas zie je het inderdaad nog heel erg.
  Maar de volgende direct onder een bestekkoffer gelegd, en dit met elke painting die ik heb gemaakt en dat zijn er met 3 van 5 panelen bijgeteld 22.
  Maar helaas de laatste 3 die ik heb gekregen 1 waar ik zelfs nu aan bezig ben is miserie.
  Kreukels, steentjes die loskomen en het lijkt zelfs of er zijn blazen in het canvas dat als wanneer je daar de steentjes op plakt ze loskomen of een dikke bult veroorzaken.
  Als iemand weet wat men daar aan kan doen graag tips.

  U
  U calendar_today

  Hoi
  Voor mijn verjaardag kreeg ik 2 doeken als cadeau ik heb nog nooit painting gedaan dus was wel leuke verrassing bij een doek zat een papier waar op ik alles kon nakijken bij het andere niet ik heb heel veel tekorten van steentjes
  Mijn doeken zijn
  6476 PC3 30*80 cm
  Mijn tekorten zijn
  251 2 stuks
  3102 19 stuks
  848 5 stuks
  632 4 stuks
  999 6 stuks
  1364 9 stuks
  339 2 stuks
  2043 13 stuks
  1828 11 stuks
  224 2 stuks
  1141 7 stuks
  1574 10 stuks
  1306 8 stuks
  635 4 stuks
  863 6 stuks
  1956 12 stuks
  1143 7 stuks
  Van de doek 6476 PC 2 30 op 60 cm heb ik geen lijst
  301
  400
  720
  728
  869
  919
  920
  3031
  3826
  3827
  3854
  Hopelijk kunnen jullie mijn tekorten aan vullen want ik zou het heel spijtig vinden dat ik deze niet kan af maken nadat ik er zoveel tijd in gestopt heb
  Ik denk dat wie dat ingepakt had niet goed wakker was en er alles zo maar ingegooid heeft en op dat ene papier gewoon maar alles aangeduid heeft om er van af te zijn
  Ik hoop dat jullie mij kunnen verder helpen
  Alvast bedankt
  Vera Vandijck
  Beukenhoflaan 35
  3500 Hasselt
  Belgie

  C
  Coeleveld calendar_today

  De steentjes plakken voor geen meter gaan iedere keer los het plakplastic scheurt kapot ik had een zonsondergang van 60euro vaarvan ik verwacht dat hij goed is ben erg teleurgesteld

  M
  Martine calendar_today

  Goede middag ik wacht nu al meer dan 14 dagen op mijn bestelling waaneer krijg ik mijn happy dainting binnen

  M
  Mady calendar_today

  Ik kan mijn bestelling. van mijn 3 paintings niet volgen daar ik geek trackingnummers kreeg en wacht al 14 dagen op mijn bestelling. Groetjes Mady

  laat een reactie achter

  Gratis Verzending

  Op alle bestellingen in Nederland en België

  Niet tevreden garantie

  Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

  Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

  Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

  100% veilig betalen

  Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna