Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Hoe bewaar ik al mijn diamond painting benodigdheden?

Hoe bewaar ik al mijn diamond painting benodigdheden?

Elke hobby heeft natuurlijk zijn eigen benodigdheden en diamond painting is een hobby die veel ruimte in beslag kan nemen. Door opslag opties te kiezen die speciaal gemaakt zijn voor diamond painting, is het veel makkelijker voor jou om je te concentreren op je creativiteit in plaats van op het continu zoeken naar je benodigdheden. In deze blog laten wij je een paar opslag opties zien: 

1. Diamond painting opbergdozen
De eerste manier om je benodigdheden op te slaan is via diamond painting opbergdozen. Met deze opbergdozen krijg je alles wat je nodig hebt om jouw steentjes op kleur te sorteren en te ordenen. Op de website van Happy Painting bieden wij een 28-delige variant aan, zodat jij je favoriete kleuren kan ordenen. 

2. Diamond painting opbergkoffer
Opslag in je huis is natuurlijk top, maar als je op vakantie gaat wil je natuurlijk niet je spullen allemaal los meenemen. Met een speciale opbergkoffer kun je al je favoriete tools en steentjes meenemen om onderweg ook kunstwerken te maken. 

3. Bakjes standaard
Paint jij nou graag met meerdere kleuren tegelijk? Dan zijn onze standaard bakjes misschien wel wat voor jou. In deze stevige bakjes kan je heel makkelijk 6 of 12 schudbakjes kwijt. 

Hoe berg jij je diamond painting spullen het liefst op? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

 

 

 

 

comment {0 reacties

J
Joke Wams calendar_today

Ik bewaar mijn steentjes het liefst in vierkante tictacdoosjes. Er kunnen veel steentjes in een doosje, veel meer dan in die standaarddoosjes die jullie erbij leveren. Ze kunnen zelf smeer steentjes bevatten dan in de ronde potjes. En omdat ik graag grote paintings maak heb ik al mijn vierkante tictac potjes in een nagellak standaard staan. Ideaal. Ik ben nu bezig met een diamond painting van Carat.art uit Duitsland en die heeft 72 kleuren, waarvan 7 kleuren AB steentjes. In mijn standaard kunnen maximaal 77 potjes, dus nu ben op zoek naar een grotere nagellak standaard. Ook weer een tip van Grace. Werkt uitstekend.

M
Marion calendar_today

Ik bewaar ze in kleine bakjes
En weet even niet wat ik met Alie steentjes moet die ik over heb

j
joke calendar_today

ik bewaar de overgebleven steentjes met de naam van de painting en cifers of letters in kleine zipperzakjes van 9 cm en met de fotoin grote zipzak en daarna een 6 ladenkastje in bjj alle andere paintings die ik gemaakt heb.

D
Dirk calendar_today

Bij de lidel koop ik 4 sorteer doosjes elk van 8 vakjes.
Is dus goed voor 32 kleuren.
Dit voor nog geen € 2,-.
Op de hobby afdeling.

A
A.P.J. Kruit calendar_today

De diamond paintings die ik nog moeten maken bewaar in het doosje in een kast.
Als ik een diamond painting aan het maken ben, dan sorteer ik de kleuren steentjes in kleine bakjes met een nummer er op.
Gemaakte diamond paintings lijst ik in om ze later ergens op te hangen.

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x