Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Goede voornemens voor 2023

Goede voornemens voor 2023

Wij, van Happy Painting, hopen dat je een geweldige kerst hebt gehad. Nu kerst voorbij is is er natuurlijk een ander hoogtepunt waar we naar uit kijken: het nieuwe jaar! Veel mensen maken aan het einde van het jaar alvast hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Heb jij ze al gemaakt? Wij hebben een paar ideeën voor goede voornemens voor je op een rijtje gezet. 

1. Een nieuwe hobby oppakken
Nu de corona pandemie eindelijk over lijkt te zijn kunnen we ons leven weer oppakken en hebben we daardoor ook weer veel prikkels om ons heen, het is daarom extra belangrijk om momenten voor jezelf te pakken en rust te nemen. Een nieuwe (ontspannende) hobby oppakken is daarom een goed nieuwjaarsvoornemen om te hebben. Er zijn verschillende hobby's waar je aan kunt denken, zoals bijvoorbeeld: schilderen, lezen en natuurlijk diamond painting. 

2. Vaker ontspannen
Veel mensen in Nederland hebben (bijna) dagelijks last van stress. Een ander goed voornemen dat veel mensen daarom hebben is dan ook om vaker te ontspannen. Dit kan op verschillende manieren: je kan wat vaker op vakantie gaan, of gewoon af en toe een vrije dag nemen maar je kan ook een ontspannende hobby zoals diamond painting oppakken. Je hoeft er niet voor van huis weg en je kan je ontspanmomentjes daarom een stuk beter en vaker inplannen. 

 3. Meer aandacht besteden aan je gezin of familie
Een ander populair goed voornemen is meer aandacht besteden aan je gezin of familie. Soms voelt het alsof het dagelijks leven je overkomt en alsof je zo druk bent dat je geen tijd meer hebt voor je gezin of familie. Toch is het mogelijk om meer aandacht te besteden aan je gezin of familie. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je één dag in het weekend als familie dag aanhoudt, dat je echt luistert naar wat ze te zeggen hebben in plaats van dat je hoofd ergens anders of in je telefoon is en laat ze weten dat je ze waardeert. Een voorbeeld van hoe je ze kan laten weten dat je ze waardeert is door ze een eigen foto diamond painting cadeau te doen die je zelf hebt gemaakt. 

Heb jij al goede voornemens voor 2023 gemaakt? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

L
Louise De Kort calendar_today

Leuk werk om te doen painting ,en het werkt rustgevend super !!!

A
Anne De Temmerman calendar_today

Practige resultaten met happy painting

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x