Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Eigen Foto Paintings: 3 tips om de juiste foto uit te kiezen

Eigen Foto Paintings: 3 tips om de juiste foto uit te kiezen

Wil jij je diamond painting net iets persoonlijker maken? Dan is het maken van een eigen foto diamond painting misschien wel wat voor jou. Natuurlijk helpen we jou bij Happy Painting op weg als je je eigen foto instuurt, maar toch is het handig om onze tips nog even goed door te nemen. Met deze tips wordt jouw Eigen Foto Painting namelijk nóg mooier op het canvas. 

Tip 1: Kies voor foto's met een goede kwaliteit

Dit klinkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar toch zien we vaak mensen die foto's opsturen die niet van al te beste kwaliteit zijn. Hierdoor wordt je diamond painting een stuk minder mooi. Let daarom vooral op:
- De resolutie van de foto: als je inzoomt hoort de foto niet wazig te worden. 
- De lichtinval: foto's met een goede lichtinval zorgen er vaak voor dat de details goed zichtbaar en helder zijn. Vermijd daarom bijvoorbeeld foto's die je 's avonds hebt genomen. 
- De hoeveelheid pixels: wanneer je foto groter is betekent dat vaak automatisch dat er meer pixels in verwerkt zitten en de kwaliteit dus hoger is.

Tip 2: Let op kleuren en schaduwen bij het uitkiezen van een foto

Wij ontvangen af en toe vragen als "waarom bevat het witte deel van mijn schilderij een beige kleur?" of "waarom is het zwarte deel van mijn schilderij opeens bruin?". In een tijdperk van snapchat filters en honderden effecten die je over je foto's kan gooien is het heel aanlokkelijk om je foto's te bewerken. Toch vragen wij vaak om geen filters en effecten over je foto's heen te doen als je deze aanlevert. Het kan namelijk dus voorkomen dat de steentjes daardoor ook een andere kleur zullen krijgen dan je misschien voor ogen hebt. 

Tip 3: Let op het formaat

In onze vorige blog hebben we het er al over gehad maar in ons assortiment hebben wij verschillende formaten. Het hangt af van de hoeveelheid details die er op jouw foto te zien is, welke afmetingen hier goed bij passen. Hoe meer details, hoe groter het canvas moet zijn om alles er mooi op af te beelden. Bij een grotere diamond painting heb je namelijk meer steentjes en kleuren om jouw foto helemaal goed op het canvas neer te zetten. 

Heb jij al eens een Eigen Foto Diamond Painting bij ons besteld? Laat dan je ervaringen achter in de reacties! We zijn benieuwd. 

comment {0 reacties

C
Christa Hendriks calendar_today

Ik heb gevraagd Hoelang mijn foto geleverd wordt nog geen antwoord
Ik hoor het graag
Christa Hendriks

C
Christa Hendriks calendar_today

Ik heb gisteren een foto doorgestuurd en betaald via molli heb vergeten op de bevestiging te drukken dat ik een mail zou krijgen zou u dagvoorzitter me nakijken ,en het alsnog doen mijn hartelijke dank Christa

G
Greet Geboes calendar_today

Dat vindt heel leuk om te doen

G
Greet Geboes calendar_today

Ik dat heel leuk voor te doe

V
Vlaminck calendar_today

Ik heb al een eigen foto gemaakt, dat was niet mooi,gezichten afschuwelijk,ze zeiden dat het aan mij lag omdat ik de foto vergrotende en blijkbaar mag dat niet ,het schijnt dat je de foto moet bewerken met snijden ,ik zal na de 24ste november terug een bestellen 40op 50 en ik hoop dat jullie het kunnen zien aan de foto als het goed is ,is het slecht dan gelieve niet te laten maken dank u

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x