Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Een diamond painting kiezen die bij jou past doe je zo!

Een diamond painting kiezen die bij jou past doe je zo!

Diamond painting is natuurlijk een leuke rustgevende hobby, toch kan het soms ook stress opleveren... keuzestress! Er zijn namelijk zoveel mooie diamond paintings op de markt dat een keuze maken knap lastig kan zijn: Want welk formaat kies je? Ga je voor ronde of vierkante steentjes? En het allerbelangrijkst: welk design wil je op je diamond painting? In deze blog helpen we jou een keuze maken, zodat jij een diamond painting gaat maken die echt bij jou past. 

Welk formaat diamond painting past bij mij?
Het formaat dat je kiest is een belangrijke keuze. Over het algemeen geldt: hoe groter het formaat van de diamond painting, hoe meer details er zichtbaar zijn. Als je nog nooit eerder een diamond painting hebt gemaakt en je nog niet zeker weet of dit een hobby is waar je mee door wilt gaan, raden wij je aan om eerst te beginnen met een kleiner formaat, zoals bijvoorbeeld 30 x 40. Hierop zijn nog best veel details te zien maar je zit niet gelijk vast aan een grote painting met uren werk. Is diamond painting echt jouw favoriete hobby en wil je er het liefst zo lang mogelijk mee bezig zijn? Kies dan voor een groter formaat, zoals bijvoorbeeld 40 x 50 cm (dit is ook ons meest gekozen formaat). 

Ronde of vierkante steentjes?
Als je je formaat painting hebt gekozen is het tijd om de keuze te maken tussen ronde en vierkante steentjes. De ronde vorm is ideaal voor beginners, omdat je deze steentjes in principe niet scheef kunt plaatsen (ze zijn immers rond). Hierdoor gaat het painten over het algemeen een stuk sneller en kunnen de steentjes ook gelijkmatig worden geplakt. Vierkante steentjes zorgen voor een mooi gelijkmatig beeld dat een klein beetje te vergelijken is met mozaïek. Ook is het resultaat net iets gedetailleerder dan met ronde steentjes. Vierkante steentjes zijn perfect voor gevorderde painters, maar ook ambitieuze beginners kunnen zich eraan wagen. Begin jij dus pas net? Ga dan voor ronde steentjes. Ben jij wel toe aan wat uitdaging? Dan zijn vierkante steentjes jouw nieuwe beste vriend. 

Welk design wil ik op mijn diamond painting?
Het kiezen van een design is natuurlijk een hele persoonlijke keuze waar wij niet veel bij kunnen helpen. Wel geven wij als tip om alvast te bedenken wat je gaat doen met je afgemaakte kunstwerk voor je een diamond painting aanschaft. Ga je deze bijvoorbeeld ophangen in je huis? Dan is het misschien wel leuk om een eigen foto diamond painting te maken. Is het een cadeau voor een vriendin die helemaal paardengek is? Dan is het leuk om een diamond painting te maken met een paarden afbeelding. Bedenken wat je ermee gaat doen als hij af is is dus een belangrijk punt in je designkeuze. 

Hoe kies jij een diamond painting die bij jou past? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

M
Mariëtte Maaskant calendar_today

Ik heb nog een tip
Als je de verkeerde kleur hebt gebruikt en de stennes er voorzichtig hebt verwijderd die steentjes nooit bij de andere steentjes doen je krijgt dan een grote steentjes bal waar je niets meer mee kunt doen

Groetjes Mariëtte

S
Seegers calendar_today

Zou graag een schilderij maken van een generaal???? Met een foto van een honden kop!!!

C
Chantal van den adel calendar_today

In 2018 begon ik met ronde steentjes en langzaam begon ik met vierkante. Ik vind beide hartstikke leuk en ik hou wel van groot formaat. Ik hou van dieren, bloemen en landschappen qua tekeningen

A
Arrien calendar_today

Ik heb nog steeds met vierkante steentjes gewerkt,
je krijgt er een strakker voorbeeld van ,
maar wel veel verkeerde vierkantjes die je er tussen uit moet halen.
Ik heb er nog een met ronde steentjes liggen en ga die eerdaags ook nog maken
en wil ik kijken hoe dat is met ronde steentjes.
Het zal vast wel mooi worden met ronde steentjes.
Maar ik denk wel dat je wat meer ruimte krijgt tussen de ronde steentjes
Proberen met ronde steentjes ga ik zeker een keer doen.

A
Anne Marie calendar_today

Heb al vele paintings gemaakt en er liggen nog heel veel te wachten.
Liefst werk ik met 4 kanten steentjes.
Maar heb er ook gemaakt met ronde steentjes, maar dat waren gebruiksvoorwerpen zoals kaarten, juwelenboxen, boekjes, lampjes en klokken.
Zou graag zien dat jullie ook meer van dit soort op de website hadden, leuk om cadeau te geven als je ergens op bezoek gaat.
Wat nu erg populair is bij mijn vrienden zijn onderzetters

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x