Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Dit is waarom Diamond Painting de perfecte hobby is.

Dit is waarom Diamond Painting de perfecte hobby is.

Diamond Painting is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden onder zowel jong als oud. Wanneer je al tientallen kunstwerken hebt gemaakt, kun je hier uiteraard over mee praten. Maar begin je net aan je eerste painting en vraag je je af wat de hype is? En hoor je mede-painters om je heen roepen 'ik ben verslaafd!', maar begrijp je nog niet helemaal waarom? Lees dan snel verder en kom erachter waarom dit dé perfect hobby is!
IEDEREEN KAN HET!

Dat is eigenlijk waar we mee willen beginnen. Wanneer je voor het eerst een painting wilt gaan maken, lijkt het ingewikkeld en weet je misschien niet hoe, wat of waar je moet beginnen. Al die duizenden, ieniemini steentjes die je met een pen op een groot canvas moet plakken, waar begin je aan? Het tegenovergestelde is echter waar. Diamond painting ís niet heel moeilijk, het enige wat deze hobby wel van je vraagt is wat geduld. Zeker in het begin omdat je natuurlijk snel resultaat wilt zien. Het is dan ook aan te raden om te beginnen met een kleine painting. Zo ben je er net lang genoeg mee bezig dat je de vele voordelen, waar we later nog op terug komen, kunt ervaren maar ook relatief snel het eindresultaat ziet.

Ook handig om te weten is dat wanneer je je painting besteld bij Happy Painting, je altijd een volledige kit krijgt. Je kan dus direct van start! Dit alles maakt het een hobby die toegankelijk is voor iedereen. 


VEEL GEZONDHEIDSVOORDELEN (BEWEZEN!).

We horen je denken... Gezondheidsvoordelen? Ja zeker! Het is zelfs bewezen door meerdere studies dat diamond painting enorme mentale, emotionele en intellectuele gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Het is een stressvrije activiteit die de amygdala - het angstcentrum van de hersenen - ontspant en je geest de rust geeft die het nodig heeft.

De meest besproken voordelen op een rijtje:

🔸 Minimaliseert stress en angst
🔸 Stimuleert je creativiteit
🔸 Verhoogt het artistieke zelfvertrouwen
🔸 Verfijnt je motoriek
🔸 Je maakt deel uit van een grote community
🔸 Ontkoppelt je van technologie

Wil je hier meer over weten? Houd dan onze website goed in de gaten. Binnenkort delen we een uitgebreide blog over deze voordelen.


HET WERKT VERSLAVEND.

Op een positieve manier natuurlijk! Normaliter duidt men met 'verslaving' een ziekelijke of gevaarlijke afhankelijkheid van iets aan. Dat mensen het in de paint wereld als positief gebruiken moet je dus maar met een korreltje zout nemen. Net zoals iemand zegt ongeneeslijk romantisch of hopeloos verliefd te zijn bijvoorbeeld. 

De reden dat diamond painting verslavend werkt is de herhalende beweging die je maakt. Je prikt het steentje uit je schutbakje en plakt deze vervolgens op het daarvoor bestemde symbool op het canvas. Doordat je je goed moet focussen op de kleuren en de symbolen die daar bijhoren vergeet je even de wereld om je heen en werkt diamond painting dus erg ontspannend. Voor je het weet ben je uren verder! Ook werk je natuurlijk naar een eindresultaat toe. In die uren die je er dan aan bezig bent komt de afbeelding of prachtige foto naar voren waardoor je bijna niet meer weet te stoppen. Dit zijn zomaar een paar redenen uit vele waarom diamond painting één van de beste hobby's van het moment is. Waarom maak jij graag diamond paintings? Laat dan een reactie achter!👇 En ben jij er klaar voor om net als de meer dan 300.000 andere Happy Painters te starten met deze geweldige hobby? Neem dan snel een kijkje bij onze collecties

comment {0 reacties

M
Marjolein Schipper calendar_today

Beste medewerker, ik maak voor de zaterdagbijlage van De Telegraaf een fotorubriek over vrije tijd. Ik wil graag een foto laten maken van iemand die bezig is met diamond painten, zou dat via jullie kunnen?

Hoor graag,
met vriendelijke groet,
Marjolein Schipper
0651359320

W
Wim calendar_today

Eer van je werk als je klaar bent

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x