Diamond Painting met Eigen Foto

Diamond Painting met Eigen Foto

Er is niets zo leuk als aan de slag gaan met diamond painting. Terwijl je ontspant tijdens het plakken van de steentjes, zie je het eindresultaat stap-voor-stap dichterbij komen. Diamond painting is dan ook niet voor niets populair onder zowel mannen als vrouwen. Daarbij zijn ze leverbaar met heel veel verschillende soorten prints en afbeeldingen. Maar wist je dat je nu ook een diamond painting kunt laten maken van je eigen foto? Zo kun je niet alleen aan jouw eigen ontwerp werken, maar heb je straks ook nog eens een persoonlijk schilderij aan de muur. Een diamond painting met eigen ontwerp of foto is origineel om cadeau te geven, maar misschien wel net zo leuk om zelf te houden.

 

EIGEN FOTO OMZETTEN NAAR DIAMOND PAINTING

Via de website kun je heel eenvoudig een diamond painting bestellen met eigen foto of ontwerp. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uploaden van hoge kwaliteit. Dit kan een foto van je kinderen zijn, maar natuurlijk ook van een dierbaar moment zoals jullie bruiloft of je geliefde huisdier. Vervolgens selecteer je of je jouw painting wilt laten maken met ronde of vierkante steentjes. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Ook de afmeting voor jouw diamond painting met eigen ontwerp bepaal je zelf. Je kunt zelfs een exemplaar laten maken met een afmeting van 70 x 100 cm. Wil je een nog groter kunstwerk aan de muur? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.


COMPLEET DIAMOND PAINTING PAKKET BESTELLEN

Als je van jouw foto een diamond painting wilt laten maken, dan wil je natuurlijk direct aan de slag met het plakken van de steentjes. In onze diamond painting pakketten vind je dan ook alles wat je nodig hebt om direct met deze ontspannende hobby te kunnen beginnen. Het pakket wordt inclusief fluwelen canvas en de benodigde steentjes geleverd. Deze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hars en zijn uiteraard veilig in gebruik en milieuvriendelijk. Ook wordt er een magic diamond painting pen met grip én een schudbak voor de steentjes meegeleverd. Natuurlijk vind je in ons diamond painting pakket ook een handige pincet en de wax.

eigen foto diamond painting


2 reacties


  • De Boeck Marjolijn

    Ik heb een eigen foto gemaakt van mijn grootouders mijn grootvader is 2juli 2020 overleden ik heb deze foto gemaakt voor mijn grootmoeder als verjaardagcadeau/kerstcadeau enkel mijn zus en vader hebben deze nog maar gezien en wij vinden hem nu al super en weten nu al dat mijn grootmoeder is superblij mee gaat zijn dank jullie wel dat ik dit via jullie heb kunnen verwezenlijken voor haar. ben jullie hier super dankbaar voor.


  • Catherine

    Mijn “eigen foto” diamond painting is bijna af. Maar ik vraag me nu af hoe je die best klaarmaakt voor aan de muur te hangen. Moet ik hem op een stevige onderplaat kleven? Moet ik hem in een kader stoppen onder glas? Maar dan veees ik dat het effect van de “diamonds” weg is… Ik heb totaal geen idee hoe het moet. Dus graag jullie raad. Waarvoor dank!


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd