Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamond painting kaarten kopen: hier moet je op letten!

Diamond painting kaarten kopen: hier moet je op letten!

Diamond painting-kaarten zijn de laatste jaren erg populair geworden onder fans van diamond painting. Het is dan ook een heel leuk en origineel cadeau voor verjaardagen, bruiloften, met de kerstdagen etc. Diamond painting kaarten zijn er in vele soorten en maten, van eenvoudige tot meer complexe ontwerpen. Als je op zoek gaat naar kaarten van diamond painting kom je van alles tegen, in deze blog geven we jou daarom een aantal tips voor het aanschaffen van diamond painting kaarten. 

Makkelijk of moeilijk?
Veel mensen die beginnen met diamond painting gaan op zoek naar wat de makkelijkste paintings zijn om mee te beginnen. Bij diamond painting kaarten heb je één voordeel: ze zijn voor iedereen goed te doen. Op alle diamond painting kaarten staat namelijk duidelijk aangegeven waar de steentjes geplaatst moeten worden. En natuurlijk, het kan even wennen zijn wanneer je voor het eerst met kleine steentjes gaat werken, maar met wat oefening zul je merken dat diamond painting ontspannend en volledig stressvrij is. Dus kies welke kaart je ook maar wilt, de ene kaart is niet moeilijker dan de andere. 

Kies kaarten die je ook echt gaat gebruiken
Het is natuurlijk zonde als je kaarten koopt die je niet op de post gaat doen. Niet alleen zonde van je geld maar ook zonde van je mooie werk. Maak daarom een lijstje met welke kaarten je echt zal versturen. Denk bijvoorbeeld aan mooie kerstkaarten voor je familie of verjaardagskaarten voor je vrienden. In ons assortiment bij Happy Painting vind je allerlei soorten kaarten: van Thanksgiving tot Pasen en van Kerstbomen tot bloemen kaarten. De kans is dus groot dat je in ons assortiment de kaarten vind die je echt wilt gaan gebruiken. 

Losse kaart of pakket met kaarten
Als je gaat googlen op diamond painting kaarten kom je zowel losse kaarten tegen als complete diamond painting kaarten pakketten. Bij Happy Painting zijn we voorstander van pakketten met kaarten, daarom vindt je op onze website dan ook geen losse kaarten. Een volledig pakket zorgt namelijk voor meer stressvrije uren en geeft je daarnaast de mogelijkheid om nog meer vrienden en familie te verrassen. Daarnaast leveren we bij een pakket met kaarten ook alle benodigdheden mee, zoals wax, een diamond painting pen, een schudbakje en de steentjes. 

Met deze tips kan jij dus aan de slag met je diamond painting kaarten. Heb jij al eens diamond painting kaarten verstuurd? Laat ons de reacties van de ontvangers weten in de reacties!

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x