Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

De Top 5 Kerstcadeaus!

De Top 5 Kerstcadeaus!

We zijn allemaal druk, druk, druk. De één met school, de ander met werk. En zeker na de afgelopen tijd kunnen we wel weer wat liefde gebruiken. Zeker naar elkaar toe! En laat de perfecte gelegenheid hier nu in aantocht van zijn... Het is weer bijna Kerst! 

Bij Happy Painting houden wij van Kerst. Vaak krijgen wij de vraag 'wat is nu het allerleukste Kerst cadeau om te geven?'. Dat zijn er gelukkig genoeg! Maar vaak ook veel te veel om uit te kiezen. Daarom zetten wij de 5 leukste Kerstcadeaus voor jou op een rijtje.



#5. EEN GOED DOORDACHT CADEAU.

Het perfecte kerstcadeau kiezen is een moeilijke zaak, maar dat hoeft niet. Een diamond painting is een geweldig geschenk voor de mensen op jouw lijstje. Het laat zien dat je goed hebt nagedacht over het perfecte ontwerp die precies bij hem of haar past. Je weet daarom zeker dat jouw cadeau met liefde zal worden ontvangen! Het laat ook zien dat je de tijd hebt genomen om een cadeau te maken in plaats van gewoon iets te kopen. 


^ painting van Sofie de Backer die zij maakte tijdens ons Happy Painting Friends Event!


#4. VERSTUUR OF GEEF EEN KAARTJE!

Wenskaarten met diamond painting hoeven niet veel werk in beslag te nemen. Deze zijn vaak enkel deels te beplakken. Dit is dus de perfecte start wanneer je met painten begint, maar je nog niet zo graag op een volledig canvas wil storten. Misschien qua tijdsnood? Wel is het natuurlijk ontzettend leuk om zo'n kaart te ontvangen. Het laat zien dat je net even wat extras wilt doen voor degene die je het stuurt of geeft. Ook is het leuk om een onafgemaakte set te geven als cadeau. Eigenlijk met dezelfde reden als hiervoor, ken je iemand die wilt beginnen met painten maar nog niet zo happy wordt van een mega groot canvas? Kaarten zijn een super leuke start zodat diegene kan kijken of het wel wat voor hem/haar is.




#3. FLEUR HET HUIS OP MET IETS UNIEKS!

Een DIY krans versierd met sprankelende diamantjes is een ander uniek idee om een huis op te fleuren. De kransen hebben prachtige patronen en kleuren en helemaal in Kerst thema. Het perfecte cadeau-idee voor een geliefde vriend of familielid. Happy Tip: ze zijn er ook in Lente thema's, voor wie alvast een beetje vooruit denkt... 😉





#2. BRENG DE GEZELLIGHEID BINNEN...

Diamond painting lampjes! Hoe gezellig en sfeervol zijn die?! Ze zijn er met allerlei thema's en komen in verschillende vormen. Ook dit is weer een klein projectje, maar zeker niet minder waardevol om te schenken. Met dit cadeau laat je zien dat je je dierbaren niet alleen een leuke creatie wenst, maar de lampjes brengen ook nog eens gezelligheid en warmte in huis. Ieders gezicht zal keer op keer opvrolijken bij het zien van het lampje wanneer het 's avonds donker wordt.






#1. HET ULTIEME KERST GESCHENK!

Het allermooiste cadeau wat je kunt geven is natuurlijk wel een Eigen Foto Painting. Bijvoorbeeld een prachtige familie foto of een beeldige afbeelding van zijn of haar huisdier. Het is helemaal waardevol als je deze painting zelf eerst gemaakt hebt, want wat zal diegene het waarderen dat je er zoveel tijd in hebt gestopt! Maar ook erg leuk om een Happy Painting Kit te geven waar hij of zij nog lekker zelf aan de slag mee kan. Voor ons is dit het nummer 1 Kerstcadeau! 🧡


^ Een schitterende familie Eigen Foto Painting van één van onze Happy Painters Goedele!


We hopen je met deze top 5 een klein handje geholpen te hebben wanneer je op zoek bent naar een mooi Kerst cadeau. Wil je al onze Kerst items bekijken? Klik hier. Wil je nou wat meer tips of hulp? Neem gerust contact met ons op! 

comment {0 reacties

J
Jetske calendar_today

Ik zit ook met de kerstbal en weet niet wat ik ermee moet doen. Graag hoor ik van jullie. Zo zonde om het te laten liggen.
Mvg. Jetske

j
johanna kramer calendar_today

ik heb een diamond painting foto van jullie gekregen die is wel kompleet maar ik heb ook een gift kerstbal van jullie gekregen met de nummer steentjes er bij maar geen voorbeeld hoe ik dat moet doen kan jullie die mij even sturen ik hoor het wel van jullie gr van johanna kramer uit groningen

M
Mady calendar_today

Ik moelijk een keuze maken ik vind ze allemaal zo mooi, zou graag een foto van mij maken maar weet nog NIET welke

J
Joke calendar_today

Hele leuk om cadeau te geven maar ook om zelf te maken.😂🤣
Groetjes Joke

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x