Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

De leukste Kerstcadeaus van diamond painting

De leukste Kerstcadeaus van diamond painting

De leukste tijd van het jaar komt er weer bijna aan: Kerst! En wat hoort er bij Kerst in 2022? Net als in 2021 en alle voorgaande jaren: cadeaus. De zoektocht naar het geschikte kerstcadeau voor je familie of vrienden is vaak nog niet zo makkelijk. Heb je er wel eens aan gedacht om ze een Kerstcadeau te geven dat gemaakt is met diamond steentjes? Vast niet, omdat je niet wist wat de mogelijkheden zijn. Daarom hebben wij ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. 

1. Kerstonderzetters
Onderzetters zijn zo'n cadeautje dat iedereen altijd wel gebruikt, en hoe leuk is het dan om sprankelende Kerstonderzetters cadeau te doen? Je ontvangt van Happy Painting een complete kit met acht (of zes) onderzetters met verschillende ontwerpen, een diamond painting pen, een stukje wax, het schudbakje en alle steentjes. Er is geen keuze tussen rond of vierkant want het zijn speciale steentjes in verschillende vormen, maten en kleuren. Je kan de onderzetters zelf maken en cadeau doen, maar als jouw familielid of vriend(in) zelf creatief is is het misschien ook een leuk idee om ze de onderzetters zelf te laten maken. 

Kerstonderzetters

 

2. Kersthangers
Iedereen die een kerstboom heeft versiert deze, dat kan met ballen, slingers en diamond painting Kersthangers. Als je deze kersthangers bestelt ontvang je tien hard papieren ontwerpen, een lang stuk touw die je kunt knippen in lengtes naar wens en de normale accessoires (pen, wax, schudbakje en steentjes). Ook hier geldt, je kan ze zelf alvast maken of je geeft het pakket cadeau. Extra tip: dit is ook een heel leuk cadeautje om aan jezelf te geven.
 

 

3. Kerstsok
Een ander leuk cadeau, en weer eens wat anders dan een gewone diamond painting, is een Kerstsok. De sok is 35 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Dat maakt hem perfect voor in de boom of aan de haard. Ook bij de Kerstsok ontvang je een complete kit. 

Kerstsok

 

Met deze drie cadeau tips geef jij gegarandeerd een leuk en origineel cadeau aan je vrienden en/of familie. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Bonus tip: Voor Kerst echt begint, kan je ook al hele leuke diamond painting kerstkaarten versturen naar jouw dierbaren. 

 

 

 

comment {0 reacties

E
Evelyn Lacluyse calendar_today

Ziet er allemaal leuk uit maar is een lange wachttijd. 2 weken geleden besteld en nog altijd mijn kerstcadeau niet ontvangen… ik vrees dat ik nog vlug iets anders zal moeten zoeken… heel spijtig

L
Lettie Woud calendar_today

Ik heb een tijdje geleden besteld voor de eerste keer bij jullie maar ik heb het nog steeds niet ben erg teleur gesteld

V
Van Roy calendar_today

Ik heb nog altijd mijn bestelling niet gekregen meer den 18 dagen geleden besteld .

A
Anneke van Klaveren calendar_today

Leuk de kerstsok!

W
Wilma Franken calendar_today

Ben een foto aan het maken maar gezicht kan je niet zien wie het is on kenbaar gr wilma

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x