Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

5 manieren hoe diamond painting jouw leven kan veranderen!

5 manieren hoe diamond painting jouw leven kan veranderen!

Diamond painting is natuurlijk een geweldige hobby: het is ontspannend en je hebt een mooi kunstwerk als eindresultaat. Maar wist je ook dat diamond painting jouw leven op verschillende manieren positief kan veranderen? 

In deze blog vertellen we jou de vijf manieren hoe diamond painting jouw leven kan veranderen als je het regelmatig doet: 

1. Verbeterde fijne motoriek en precisie
Elke keer dat je bezig bent met diamond steentjes kan je dit zien als een workout voor je vingers. Net zoals je in de sportschool moet opbouwen, werkt dit met diamond painting net zo. Elke diamond painting die je maakt wordt je behendiger en kan je de steentjes preciezer plaatsen. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer jouw precisie en fijne motoriek verbetert. En dat zal zich ook uiten in jouw kunstwerken. 

2. Meer zelfvertrouwen
Misschien kan je hier wel over mee praten: elke keer dat je een diamond painting afrondt, voel je een nieuwe boost van zelfvertrouwen. Diamond painting is iets dat je zelf doet, als je er één afrondt is dit een bewijs van je eigen kunnen en dat voelt fantastisch. Het gevoel van trots en prestatie geeft jou het zelfvertrouwen om in de toekomst nog grotere uitdagingen aan te gaan. Je kunt het een beetje zien als een positieve spiraal waar je steeds sterker uit komt. 

3. Verbeterde concentratie en geduld
De kans is groot dat als jij aan het diamond painten bent je even in je eigen wereld bent. Diamond painting vereist namelijk best wel wat geduld en concentratie. Als je al even diamond paint ga je merken dat je steeds beter wordt in het focussen op een taak en om deze rustig af te maken, zelfs als het even tegenzit. Diamond painting is een geweldige manier om je concentratie en geduld te verbeteren, deze eigenschappen komen ook van pas in andere aspecten van jouw leven. 

4. Minder stress
Iedereen heeft een uitlaatklep nodig, iets wat hun ontspant als de werkstress te veel wordt. Wij hebben goed nieuws voor je, want naast dat diamond painting je concentratie, geduld en fijne motoriek verbetert werkt het ook vooral heel erg ontspannend. Sommige painters ervaren het zelfs als meditatief om de diamond steentjes één voor één op hun plek te plaatsen. Ze vergeten even al hun zorgen en stress en worden meegezogen in het moment. 

5. Je hebt altijd een cadeautje achter de hand
Het laatste grote voordeel aan diamond painten is dat je altijd een origineel cadeautje achter de hand hebt. Want hoe leuk is het om aan je vrienden of familie een cadeautje te geven waar je zelf zo hard aan hebt gewerkt? Extra tip: als je ruim van tevoren weet dat een familielid of vriend jarig is is het helemaal origineel als je een eigen foto diamond painting cadeau geeft. 

Op welke manier heeft diamond painting jouw leven positief verandert? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

comment {0 reacties

W
Wilma calendar_today

Het is zo leuk en ontspannen om te doen ,je vergeet echt alles om je heen ,heerlijk

W
Wilma calendar_today

Het is zo leuk en ontspannen om te doen ,je vergeet echt alles om je heen ,heerlijk

E
Elly de Haan-den Ouden calendar_today

Goedendag,diamd paintings maken is erg ontspannend inderdaad,geweldige hobby,ook door jullie super mooie paintings,werkt heel fijn ,zo blij mee

M
Monica calendar_today

Hallo mevrouw ik wil graag poes verf

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x