Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

De 3 voordelen van een lichtplaat voor diamond painting

De 3 voordelen van een lichtplaat voor diamond painting

Diamond painting is natuurlijk een superleuke hobby die je ook nog eens wat oplevert: je eigen kunstwerk! Maar als je diamond painting echt serieus neemt, zijn er een paar essentiële hulpmiddelen waarin je kunt investeren om je ervaring nog beter te maken. 

Eén van die hulpmiddelen is een LED verlichtingsplaat. In deze blog leggen we jou de voordelen uit van zo'n lichtplaat. 

WAT IS EEN LICHTPLAAT?
Om de voordelen uit te kunnen leggen is het natuurlijk eerst handig om uit te leggen wat een lichtplaat precies is. Een lichtplaat is een dun, lichtgewicht apparaat dat kan worden aangesloten om het oppervlak te verlichten. Het doel van een lichtplaat is om een lichtbron te creëren voor onder een object (zoals je diamond painting). 

De voordelen van een lichtplaat voor diamond painting: 

1. De patronen worden duidelijker zichtbaar
De steentjes die je gebruikt voor je diamond painting zijn natuurlijk erg klein. Het is daarom niet ongebruikelijk dat mensen moeite hebben om elk afzonderlijk vierkant of rondje op een diamantpatroon te zien. Soms kunnen twee verschillende kleuren erg op elkaar lijken, vooral wanneer ze dicht bij elkaar worden geplaatst. Het gebruiken van een lichtplaat kan dit probleem grotendeels oplossen, het maakt de patronen namelijk duidelijker zichtbaar. 

2. Je kan ook 's avonds of in donkere ruimtes werken
Als jij een full-time baan hebt is het natuurlijk logisch dat je 's avonds pas aan de slag gaat met je diamond painting. Het gebrek aan zonlicht, in combinatie met het verlichtingsniveau in je huis kunnen het ook moeilijker maken om patronen te onderscheiden. Het extra licht dat een lichtplaat brengt maakt het makkelijker om op elk moment van de dag of nacht aan jouw diamond painting te werken. 

3. De lichtplaat is makkelijk mee te nemen
Doordat onze lichtplaat lichtgewicht is is hij ook overal mee naar toe te nemen. Wil je bijvoorbeeld op vakantie ook aan je diamond painting werken? Dan hoef je niet te gaan sjouwen met een zware plaat. Hij is gewoon mee te nemen. 

Zo zie je dat er veel voordelen zitten aan het gebruik van een lichtplaat als het gaat om diamond painting. Maak jij wel eens gebruik van een lichtplaat? En hoe zijn je ervaringen hier mee? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

comment 1 opmerking

A
Anneke calendar_today

Ik vind het niet moeilijk

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x