Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

3 Stylingtips voor diamond painting in jouw huis!

3 Stylingtips voor diamond painting in jouw huis!

De afgelopen jaren is diamond painting steeds populairder geworden als creatieve hobby. Het is een ontspannende manier om prachtige kunstwerken te maken die jouw huis kunnen opleuken. Maar hoe integreer je nou je prachtige kunstwerken het beste in je interieur? In deze blog geven we jou 3 stylingtips om je diamond paintings een mooi plekje in je huis te geven. 

1. Kies de juiste locatie
Het eerste wat je moet overwegen bij het stylen van je diamond paintings is waar je ze gaat ophangen. De locatie kan een groot verschil maken in hoe jouw kunstwerken tot hun recht komen:

- Woonkamer: hier spenderen mensen vaak het meeste van hun tijd in huis. Hang je diamond painting daarom op een prominente plaats, zoals bijvoorbeeld boven de bank of boven een schouw als je deze hebt. Zorg er wel voor dat de kleuren van jouw diamond schilderij passen bij de rest van je interieur voor een samenhangend geheel.
 
- Slaapkamer: voor een meer persoonlijke touch kun je je kunstwerk ook in je slaapkamer ophangen. Voor een slaapkamer heb je meerdere styling opties. Ga bijvoorbeeld voor een eigen foto diamond painting van je trouwfoto of foto's van je kids. Niet helemaal jouw ding? Kies dan een diamond painting ontwerp dat rust uitstraalt en past bij de sfeer die je wilt creëren, bijvoorbeeld een sereen landschap. 

- Hal/gang: dit zijn vaak vergeten plekken die juist perfect kunnen zijn om jouw kunstwerken op te hangen. Een opvallende diamond painting kan een saaie gang in een oogwenk omtoveren tot een stijlvolle doorgang.

2. Combineer je diamond painting met andere decoraties
Diamond paintings kunnen ook goed gecombineerd worden met andere decoratieve elementen om een dynamisch en interessant interieur te creëren. Bijvoorbeeld:

Galerijmuur: maak een galerijmuur met een mix van foto's, je diamond paintings en andere kunstwerken. Varieer in grootte en lijststijl om een eclectisch maar harmonieus geheel te vormen. Dit kan een echte blikvanger zijn in elke kamer. 

- Muurplanken: Als je niet wil of mag boren in de muur omdat je bijvoorbeeld een huurhuis hebt, kun je je diamond paintings ook op muurplanken plaatsen. Combineer ze met boeken, planten en andere decoratieve objecten voor een speels effect. 

- Verlichting: verlichting is cruciaal om je kunstwerk goed tot zijn recht te laten komen. Wat heel mooi kan zijn is bijvoorbeeld accentverlichting, zoals led-strips of spots, om je diamond painting te verlichten en de schittering van de diamond steentjes te benadrukken. 

3. Seizoensgebonden styling
Diamond paintings bieden ook de perfecte gelegenheid voor seizoensgebonden styling. Door je kunstwerken af te wisselen, kun je de sfeer in je huis aanpassen aan de tijd van het jaar. Zo kun je in de zomer bijvoorbeeld kiezen voor tropische thema's of diamond painting die je doen denken aan vakantie. Terwijl je in de winter dan weer kunt kiezen voor winterse thema's

Diamond painting is niet alleen een leuke en ontspannende hobby, maar biedt ook een prachtige manier om je huis te decoreren. Door de juiste locatie te kiezen, je schilderijen te combineren met andere decoraties, en seizoensgebonden styling toe te passen, kun je je diamond paintings optimaal tot hun recht laten komen. 

Hoe heb jij jouw diamond painting kunstwerken geïntegreerd in je interieur? Laat het ons weten in de reacties!

comment {0 reacties

A
Angele Van Dingenen calendar_today

Heb al painting besteld en altijd heel tevreden

R
Rinie Hoogers calendar_today

Hoi happy painting waneer komt mij bestellen

H
Henny Pols calendar_today

Ik ben al heel wat jaartjes bij jullie heb vaak foto’s diamondpanting gemaakt en verjaardag kaarten
Kerstkaarten
Party lichtjes voor de kerst
Klok voor de keuken lamp
Ik ben zeer tevreden met jullie gr
Hpols hoeyenbos

laat een reactie achter

Gratis Verzending V.A. €20,-

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x